Infodag Scheveningen500 Zeilrace & Rally

Infodag Scheveningen500 Zeilrace & Rally

Zondag 12 februari gaat de informatiemiddag over de Scheveningen500 2023 door in het clubhuis van de Jachtclub Scheveningen, aanvang 14.00u. Zowel de Wedstrijd, Student League en Toer naar Falmouth komen aan bod. 

De infodag is dé manier om warm te lopen voor dit prachtige evenement boordevol met informatie: uitleg over de baan, notice of race, veiligheid op de Noordzee, ontdekken van de omgeving van Falmouth en gezelligheid met en voor alle deelnemers. Naast het bestuur van de Schevingen500 hebben wij ook een aantal spreker uitgenodigd waaronder Erik van Vuuren, Michiel Kool en deelnemers van de Student League.

Programma

Welkom en Introductie Scheveningen500
Presentatie Plymouth (what to see-to-do?)
Windmolenparken op zee – hoe te handelen?
Student-League/schippersbriefing    
Deelnemers Student-League 2019    

Korte Pauze

Tips & truuks van de meester (snel zeilen naar Falmouth)
Presentatie Route/Veiligheid/Toerreglement
Inschrijfprocedure                
Afsluiting

Meer informatie vind je hier

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: