40 mijl van Bru

40 mijl van Bru
Een correspondent

Op zaterdag 10 juni verschenen ruim 180 jachten aan de start van de 40 mijl van Bru. Het is het grootste aantal deelnemers tot nu toe in het tienjarig bestaan van de doublehanded zeilwedstrijd. Met 10 knopen aan Zuid-Zuidwesten wind begon de dag gunstig voor de tweekoppige teams.

40 mijl van Bru
Ice

Met nog één dag te gaan tot de jubileumeditie van de 40 mijl van Bru vanuit Jachthaven Bruinisse, zijn de vooruitzichten voor deze bijzondere zaterdag hooggespannen. De organisatie van de doublehanded zeilwedstrijd op de Grevelingen motiveerde dit jubileumjaar 182 kajuitjachten om aan de start te verschijnen.

40 mijl van BRU
Ice

De 40 mijl van Bru staat bekend als één van de feestelijkste doublehanded zeilwedstrijden van Nederland, maar dit jaar wordt het een nog groter festijn op de Jachthaven van Bruinisse. De sportieve doublehanded zeilwedstrijd op de Grevelingen viert op zaterdag 10 juni 2017 haar tiende verjaardag. 

Een correspondent

40 mijl van BruEen scherp jacht, twee paar handen, de Grevelingen en gezelligheid. Meer is er niet nodig voor het leukste doublehanded zeilevenement in Zeeland, de Tele2 – 40 mijl van Bru. Op zaterdag 25 mei verzamelt menig wedstrijdzeiler en toerzeiler zich op de Jachthaven van Bruinisse voor een mooie dag op het water.