Almere Regatta

Almere Regatta
Ice

De Almere Regatta houdt op te bestaan. Na negen succesvolle edities van 2011 tot 2019 zijn er een aantal oorzaken waardoor het organiseren van de Almere Regatta onmogelijk wordt. Dit meldt Henk Kuiper ons in een zopas verzonden bericht.

Almere Regatta
Een correspondent

Verschillende omstandigheden maken 9e Almere Regatta tot een mooie zeiluitdaging. Het goed hiermee om kunnen gaan, maakt dat de beste wint.

Almere Regatta
Een correspondent

Vanaf vandaag kan men inschrijven voor de Almere Regatta. Een zeilwedstrijd voor zowel eenheidsklassen, cruiser-racers en ook de instapklasse SW. NB. Deze 9de Almere Regatta 2019 wordt 2 weken eerder gehouden dan in 2018 zodat de zeilers minder last hebben van de waterplanten.

Almere Regatta 2018
Een correspondent

De 8eeditie van de Almere Regatta afgelopen weekend zorgde voor een prachtig veld van 70 boten op het Markermeer. Op zaterdag konden er onder prima omstandigheden 4 wedstrijden worden gevaren. Helaas viel op zondag tijdens de 2ewedstrijd de wind helemaal weg om niet meer terug te komen. Het bleef daardoor bij 5 van de 7 of 8 geplande wedstrijden. 

Almere Regatta
Een correspondent

Op 2 en 3 juni 2018 wordt de 8ste editie van de Almere Regatta gezeild met 70 boten aan de start, waarmee het record van vorig jaar bijna is geëvenaard.

Amere Regatta 2018
Ice

Bij de Almere Regatta organisatie zijn ze alweer begonnen met de voorbereidingen van de 8ste editie van deze zeilwedstrijd die op 2 en 3 juni gezeild wordt vanuit Muiderzand. Lees hier alles over de nieuwigheden.

Almere Regatta 2017
Ice

De 7e editie van de Almere Regatta is volgens de organisatie geweldig verlopen. Ruim 70 boten aan de start in 10 klassen met een aantal mooie winnaars. De winnaars kwamen pas na 8 wedstrijden waarbij de 2 slechtste resultaten mochten worden afgetrokken.

Almere Regatta
Een correspondent

De 7e editie van de Almere Regatta mag zich verheugen op een mooi deelnemersveld. Met bijna 70 boten verdeeld over 9 klassen is weer een mooie strijd te verwachten.

Amere Regatta
Ice

De inschrijving voor de Almere Regatta 2017 op 20 en 21 mei is geopend. Je kunt inschrijven voor up-down wedstrijden (4 wedstrijden per dag) in de ORC 1 t/m 4, ORC-Sportbotenklasse, J-109, J-80 Pulse 600 en Kwarttonners.