Area 51

Area 51 advertorials zijn commerciële berichten van watersportbedrijven waarvan hun noviteiten nauw aansluiten met de interessegebieden van de vele ClubRacer bezoekers.

Elvstrøm zeilt EKKO tijdens Route du Rhum
Adverteerder

Binnenkort is het weer tijd om de zeilen te hijsen voor een nieuwe editie van de legendarische Route du Rhum. Elvstrøm Sails wordt ditmaal vertegenwoordigd door Fabrice Amedeo die met de Nexans - Art & Fenêtres over de Atlantische Oceaan zal racen met het allereerste IMOCA- zeil dat gedeeltelijk uit gerecycleerde kunststoffen bestaat.

Søren Hansen, Elvstrøm Sails
Adverteerder

Søren Hansen van Elvstrøm Sails is een ervaren regattazeiler en werkt al meer dan 25 jaar samen met met Bavaria Yachts. In dit interview heeft hij het over zeilmaterialen, hun prestaties en hoe je de levensduur van je zeil kan verlengen. Hier ligt de focus vooral op toerzeilen. 

B&G Triton Edge zeilprocessor
Adverteerder

B&G®, 's werelds toonaangevende fabrikant van zeilelektronica, introduceerde deze week de nieuwe B&G Triton™ Edge zeilprocessor en levert hiermee de meest geavanceerde processor op de zeilmarkt ooit. De B&G Triton Edge is het brein achter de elektronica en boorddatasystemen van een zeilboot.

Elvstrom sails
Adverteerder

Moana is bezig met een zeer sterk zeilseizoen. Ze wonnen tijdens Cowes Week en zeilden een fameuze deuk in het spreekwoordelijke pak boter tijdens de IRC Kampioenschappen/ Breskens Sailing Weekend. Wat is hun geheim? We spraken met Mathieu Goubau, de skipper van Moana en polsten naar de mysterieuze formule achter hun succes.

More Marine neemt Gill agentschap over
Adverteerder

More Marine heeft onlangs het agentschap van het technische zeilkledingmerk Gill overgenomen. More Marine is gekend als een gespecialiseerd groothandel en importeur van talrijke premium watersportproducten.

 

Saffier Yachts met 4 modellen naar Hiswa te Water
Kat

Na een lange afwezigheid van beurzen in Nederland is er eindelijk weer een mogelijkheid jachten te komen bekijken op één van de bekendste beurzen van Nederland. Zo zal ook Saffier Yachts aanwezig zijn met 4 modellen. 

Elvstrom
Adverteerder

Wat hebben een superheld en een groot jacht met elkaar gemeen? Op het eerste zicht niet veel, maar airbrush artiest Evrim Duyar ging een ongelooflijke uitdaging aan toen een klant uit Turkije een volledig aangepaste look wilde voor zijn Elvstrom zeilen op zijn X-Yacht X4-9, Shima. 

 

Solaris 40
Adverteerder

Messink Yachting heeft in IJmuiden de Solaris 40 klaar liggen. De luxe performance jachten van Solaris zijn wellicht in Nederland nog niet zo bekend, maar in de middellandse zee zijn ze een bekend gezicht.

Round the Island Race 2021
Adverteerder

B&G wordt officiële partner voor maritieme elektronica tijdens de Round the Island Race. Het team van B&G's experts zal ter plaatse zijn om technische ondersteuning te bieden aan alle deelnemers en zal ook een aantal exclusieve webinars voor deelnemers organiseren om ervoor te zorgen dat ze het beste uit hun maritieme elektronica halen in voorbereiding tot de race. 

B&G stelt navigatie-apparatuur voor in Alicante
Kat

Tijdens een driedaags Navico evenement in Alicante dat liep van 7 tot 9 juni toonde B&G aan de belangrijkste Europese watersportjournalisten zijn productgamma aan boord van drie verschillende types zeilboten. We zeilden met een nieuwe Bavaria 42C, Dehler 30 OD en een Class 650 en bekeken de bijbehorende navigatieapparatuur.