Area 51

Area 51 advertorials zijn commerciële berichten van watersportbedrijven waarvan hun noviteiten nauw aansluiten met de interessegebieden van de vele ClubRacer bezoekers.

X4⁹ X-Yachts
Adverteerder

De eerste X4⁹ is vers uit de mal en alles ging zoals verwacht. De romp is binnen 1% van het ontworpen gewicht en erg strak qua afwerking. Wij verheugen ons er nu al op om deze eerste X4⁹ tijdens Düsseldorf bootshow te laten zien!

Agile 42 zeiljacht
Adverteerder

Afgelopen maand heeft VMG Yachtbuilders met een flinke klap haar eerste Agile Yacht gelanceerd! De 42 voets high-performance cruiser werd “Karma’ gedoopt door haar eigenaar en 250 mensen waren aanwezig bij de festiviteiten op de verkoopwerf van VMG in het centrum van Enkhuizen.

Musto Team Brunel
Adverteerder

Met trots kondigt Musto aan te zijn aangesteld als de nieuwe ‘official supplier’ van Team Brunel. Het team van de Nederlandse schipper en zeilveteraan Bouwe Bekking, zal gaan strijden in de Volvo Ocean Race die op 22 oktober van start gaat in het Spaanse Alicante. De af te leggen route bedraagt 45.000 zeemijlen, waarbij in totaal 6 continenten en 12 landen worden aangedaan.

Victron Blue Smart IP65 lader
Adverteerder

Gaat uw zeilboot deze winter op de wal of ben je een ‘diehard’ en blijf je ook in de winter genieten van het zeilen? In beide gevallen is het onderhoud van de accu een aandachtspunt om volgend seizoen weer zonder (energie)zorgen het water op te gaan.

North Sails Benelux
Adverteerder

Nic Bol zal vanaf 1 september de verkoop van North Sails zeilen in de Benelux leiden. Nic brengt als voormalig Quantum Sails guru meer dan 25 jaar ervaring mee. De loft in België zal ook door Nic geleid worden.

Sail Satellite satelliet communicatie
Adverteerder

In de wereld van satelliet communicatie en haar specifieke mogelijkheden en toepassingen aan boord van een zeiljacht, is advies van deskundigen een must.

DOMANI S28
Adverteerder

Meer dynamisch design in de zeilwereld; Wereldpremière van DOMANI, een nieuwe merknaam in de nautische branche. Belgische jachtbouwer DOMANI lanceert zijn eerste model - S28 - van een nieuwe lijn Sportyachts.

Ropeye
Adverteerder

On Deck is vanaf heden exclusief distributeur van Ropeye in de Benelux. Harken wereldwijd is een samenwerking aangegaan met Ropeye uit Estland waardoor alle Harken dealers nu ook verdeler zijn geworden van de Ropeye producten.

Dehler Champions Choice
Adverteerder

Dehler is van start gegaan met de “Champions Choice” modellen. In samenspraak met de werf, toeleveranciers en de dealers wordt er voor het najaar en winter op specificatie schepen gebouwd die zijn voorzien van vele extra’s.

X-Yachts X4⁹
Adverteerder

In 2016 bracht X-Yachts twee nieuwe modellen uit in de X-range: de X4ᶟ en de X6⁵. Dit wordt nu aangevuld met de nieuwe X4⁹.