Belgian Boat Show

Belgian Boat Show 2017
Kat

Als we de standhouders van de Belgian Boat Show mogen geloven is de beurs voor de grote botenhal een succes en voor de accessoirehal een absoluut fiasco. De kleinere standhouders klagen vooral over de route en de prijzen.

Ice

Belgian Boat ShowMet de 25ste editie van de Belgian Boat Show claimen ze het langst lopende evenement te zijn dat alle aspecten van watersport, waterrecreatie en watertoerisme introduceert bij de ervaren watersporters, yachtsmen en nieuwkomers. Ter ere van haar jubileum organiseert de Belgian Boat Show heel wat special events, waaronder een heuse Hall of Fame. Hiermee wil men de watersporter in de spotlight zetten. Iedereen kan een kandidaat "watersporter van de jongste 25 jaar nomineren.

Een correspondent

5 Nations CupDe bestuurders van de Belgian Dragon Association nodigen u graag uit voor de lancering van de 5 Nations Cup. Een reeks van 18 zeilwedstrijden in België, Nederland, Frankrijk, Engeland en Ierland. Waarbij o.a het Open Belgisch Kampioenschap Draak, de Gold Cup en meerdere Grand Prix's. Het Belgische Draakteam met de beste over-all score kan deze unieke cup winnen en de eer die ermee gepaard gaat. Er is ook een junior en landen-cup voorzien.

Ice

KBYV ontvlucht Belgian Boat Show in GentOndanks een nu al jarenlange traditie om de bekendmaking van de yachtman, -vrouw, -belofte & -manager van het jaar te laten plaatsvinden op de Belgian Boat Show in Gent (dit jaar van 7 t.e.m. 15 FEB in Flanders Expo), heeft het KBYV dit jaar besloten om de prijsuitreiking te organiseren in de Brussels Royal Yacht Club. Iedereen die aanwezig wil zijn, is verplicht zich op voorhand in te schrijven.

Guy C.

Evi Van AckerIn de 4 categorieën van de KBYV Yachting Awards kon men sinds 10 januari via SMS zijn of haar favoriet bepalen. Op 10 februari werden de lijsten afgesloten en gisteren was dan tijdens de Belgian Boat Show het moment aangebroken om de winnaars bekend te maken. Zo was er een award voor Yachtman, Yachtwomen, Yachtingbelofte en Yachtingmanager. Daarnaast werden ook de Belgische Kampioenen uit iedere zeilklasse gehuldigd.

Adverteerder

Henri Lloyd zeiltas rugtasHenri Lloyd heeft een nieuwe dealer gevonden in Sailing Stories – The Nautic Store te Nieuwpoort. Tijdens de Belgian Boat Show staat Sailing Sories – The Nautic Store met een beursaanbieding van Henri Lloyd. Bij besteding van 200 euro of meer ontvangt u gratis een Henri Lloyd rugtas (t.w.v. 49 euro) en bij een besteding van 400 euro of meer ontvangt u gratis een Henri Lloyd zeiltas met een inhoud van 85 liter (t.w.v. 89 euro).

Een correspondent

VaarspelNaviclass heeft een nieuw educatief vaarspel op de markt gebracht en naar aanleiding van de Belgian Boat Show mogen wij van ClubRacer/WaterTrends er 15 uitdelen. Je krijgt ze uiteraard niet zomaar, er is een kleine quiz aan verbonden. Zoek op de 5 gestelde vragen een correct antwoord, dien deze zo snel mogelijk in en voor de 15 eersten zal er op de Belgian Boat Show een gratis vaarspel met gratis toegangskaart klaar liggen. Deze watersportbeurs gaat door van 7 tem 15 februari in Flanders Expo te Gent.

Een correspondent

Kleinjans komt hiermede voor het eerst echt naar buiten

Na zijn overwinning van de Round Britain and Ireland double handed race en de Route du Rhum single handed in klasse 3, vorig jaar, zal Michel Kleinjans mee de 19de editie van de Belgian Boat Show openen op 10 februari 2007.

Een correspondent

Afgelopen zondagavond sloot de Belgian Boat Show voor de 18de keer haar deuren. Veel en betere bezoekers, in totaal 65.813, vonden alvast de weg naar Gent. Het salon is dan misschien iets kleiner dan die in de ons omringende landen, kwalitatief hoeven ze zeker niet onder te doen. Vooral de sector motorboten was erg tevreden.

Ice

Deze week geeft ClubRacer 12 VIP vrijkaarten weg voor de Belgian Boat Show. Een ClubRacer VIP vrijkaart geeft toegang voor 2 personen. Doe dus snel mee aan de prijsvraag en pak die gratis VIP vrijkaarten, indien je de juiste antwoorden weet.