CR Trophy

De CR Trophy is een organisatie van alle Blankenbergse clubs VNZ, VVW en Scarphout, met Stijn Reunis, Rob Vandenbergh en Alain de Meulenaere in de organisatie van alle Blankenbergse wedstrijden. Hier vind je alle CR Trophy berichten, foto's en uitslagen.

CR Trophy Blankenberge
Een correspondent

De nacht van vrijdag naar zaterdag gingen de hemelsluizen open boven Blankenberge, kletsnatte plensbuien. Wat we de dag erna kregen had niemand verwacht. De door allen gekende Blankenbergse Neptunus (alias Marcel) deed zijn werk en duwde de onheilspellende mogelijke 6 beaufort met buien zaterdag om naar een stralend zeilweer dagje in de zon.

Bert J.

CR trophyOp 7, 8 en 14 september blaast straks de Belgische CR-vloot verzamelen in Blankenberge voor de jaarlijkse hoogmis van de cruiser-racer familie, onder auspiciën van de plaatselijke RSYB. De gratis T-shirts liggen nu al op de deelnemers te wachten, en gezien de brouwers van een zot Brugs bier het evenement mee steunen, zit de sfeer er nu al in.

Bert J.

CR TrophyDe 5de CR-Trophy, georganiseerd door de 3 Blankenbergse zeilclubs, en dit jaar onder de auspiciën van de VNZ, wist het voorbije weekend een kleine 20 CR-zeilers en hun vaste en gelegenheidsbemanningen te lokken voor 3 ontspannen wedstrijden op zee. Amper 20 boten, voor de organisatie een domper, want ze hadden volop feestvreugde voorzien. Zitten al die andere CR-zeilers dan echt enkel op de internet fora?