Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Grevelingencup Winterserie

8 oktober, 2023

Evenementenreeks Evenementenreeks (Alles weergeven)
Winterwedstrijd

Voor diegenen onder ons die graag de koude trotseren, brengt de winter een speciale traktatie met zich mee: De Grevelingencup Winterserie op het Grevelingenmeer. Het is niet zomaar een evenement, maar de grootste winterserie van de BeNeLux, een traditie die elk zeilhart elk jaar sneller doet kloppen.

Met een groot en divers deelnemersveld belooft de Grevelingencup Winterserie elk jaar weer een boeiende competitie. De organisatie heeft een indeling gecreëerd die ervoor zorgt dat zeilers van vergelijkbaar kaliber tegen elkaar strijden, waardoor elke race een test is van vaardigheid, strategie en teamwork. Bij inschrijving kies je voor de Toer klasse, Toer-S (met spinnaker) klasse, ORC of eenheidsklasse. Afhankelijk van je keuze varieert het niveau van competitie, en daarmee ook de prijzen en tegenstanders. Dit maakt de Grevelingencup Winterserie geschikt voor zowel de casual zeiler als de doorgewinterde veteraan die op zoek is naar intense rivaliteit op het water.

En het houdt niet op bij het zeilen alleen. Actieve deelnemers krijgen de kans om te genieten van een aangeboden ligplaats in de haven door Marina Port Zelande, wat een prachtige gelegenheid is om te netwerken, ervaringen te delen en de zeilgemeenschap lokaal te versterken.

Markeer de data op je zeilkalender en bereid je voor om deel te nemen aan een zeilervaring die je niet wilt missen. De Grevelingencup Winterserie belooft, zoals altijd, een onvergetelijke winter zeilcompetitie.

Gegevens

Datum:
8 oktober, 2023
Serie:

Organisator

Stichting Grevelingencup
E-mail
info@grevelingencup.nl

Overige informatie

Wedstrijdklassen
ORC, Ongemeten

Locatie

Marina Port Zelande
Kabbelaarsbank
Ouddorp, 3253 ME Nederland
+ Google Maps

Indien uw zeilevenement nog niet opgenomen is in onze zeilkalender, dan is contact opnemen met ons de snelste en meest efficiënte manier om zeilwedstrijden toe te voegen. Ook lezingen en andere evenementen over wedstrijdzeilen zijn van harte welkom.

ClubRacer. Elke dag zeilnieuws. Mis niks!

Selecteer lijst(en):

© ClubRacer 2023. Op alle ClubRacer zeilnieuws en media rust uiteraard copyright. Een link plaatsen naar een bericht mag altijd. Wil je een bericht, afbeelding of video gebruiken, contacteer ons.

ClubRacer gebruikt de SEO diensten van online marketingbureau Lucky Cookie.

Adblock Detected

Steun ons alstublieft door uw AdBlocker extensie van uw browsers uit te schakelen voor onze website.