Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: IJspegel Trophy

IJspegel Trophy

15 oktober, 2023

IJspegel Trophy

IJspegel Trophy: Met veel enthousiasme introduceren we de IJspegel Trophy Winterserie 2023/24 op onze zeilkalender, een evenement dat de zeilers elk jaar opnieuw samenbrengt voor competitief zeilen op het water, ongeacht de koude weersomstandigheden.

De IJspegel Trophy Winterserie is een beproefd en geliefd zeilevenement met een schema van 12 racedagen op het stromende water voor Scheveningen. Het biedt zowel ervaren zeilers als enthousiaste nieuwkomers de kans om hun vaardigheden te testen en zich te meten met andere zeilliefhebbers in een vriendelijke, maar competitieve omgeving.

Het inschrijfgeld bedraaagt €200 voor de up/down baan en €150 voor de coastal baan. Bovendien blijft de regeling voor het liggeld van schepen die geen vaste ligplaats hebben ongewijzigd. Op basis van je inschrijving voor de IJspegels, kun je voor €250 in Scheveningen liggen in de passantenkom of voor €350 in een box, mits beschikbaar. Let wel, de voorwaarde is dat je aan minstens de helft van de IJspegel races deelneemt.

We kijken ernaar uit om oude en nieuwe gezichten te zien strijden om de prestigieuze IJspegel Trophy. Of je nu deelneemt aan de races of komt om de vaardigheden van de zeilers te bewonderen aan boord van het startschip, de IJspegel Trophy Winterserie is elk jaar een spannend en gezellig zeilevenement. Markeer de IJspegel Trophy in je zeilkalender.

Gegevens

Datum:
15 oktober, 2023
Serie:
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Jachtclub Scheveningen
E-mail
info@jachtclubscheveningen.com

Overige informatie

Wedstrijdklassen
ORC

Locatie

Scheveningen
Hellingweg 98
Den Haag, 2583 WH Nederland
+ Google Maps

Indien uw zeilevenement nog niet opgenomen is in onze zeilkalender, dan is contact opnemen met ons de snelste en meest efficiënte manier om zeilwedstrijden toe te voegen. Ook lezingen en andere evenementen over wedstrijdzeilen zijn van harte welkom.

ClubRacer. Elke dag zeilnieuws. Mis niks!

Selecteer lijst(en):

© ClubRacer 2023. Op alle ClubRacer zeilnieuws en media rust uiteraard copyright. Een link plaatsen naar een bericht mag altijd. Wil je een bericht, afbeelding of video gebruiken, contacteer ons.

ClubRacer gebruikt de SEO diensten van online marketingbureau Lucky Cookie.

Adblock Detected

Steun ons alstublieft door uw AdBlocker extensie van uw browsers uit te schakelen voor onze website.