Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Transat Jacques Vabre

29 oktober, 2023 - 26 november, 2023

Transat Jacques Vabre

De Transat Jacques Vabre is een zeilwedstrijd die elke twee jaar wordt gehouden. Deze race is vernoemd naar een Frans koffiemerk, Jacques Vabre. De wedstrijd start in Le Havre, Frankrijk, en heeft verschillende aankomsthavens in het Caribisch gebied of in Zuid-Amerika, afhankelijk van de editie. De race is bedoeld voor professionele zeilers en er zijn verschillende klassen van boten die kunnen deelnemen, waaronder monohulls en multihulls. De Transat Jacques Vabre staat bekend als een uitdagende race waarbij zeilers de Atlantische Oceaan moeten oversteken, vaak onder zware weersomstandigheden.

De Transat Jacques Vabre-race strekt zich uit over een afstand van 4335 mijl, van Le Havre in Frankrijk tot Salvador de Bahia in Brazilië​. De exacte duur van de race kan variëren afhankelijk van de weersomstandigheden en de prestaties van de deelnemers, maar het duurt meestal enkele weken.

De boten liggen aangemeerd in de haven van Le Havre voordat de race begint. Le Havre heeft een grote havenfaciliteit waar de boten zich kunnen voorbereiden op de race. De exacte locatie binnen de haven is Bassin Paul Vatine.

Gegevens

Begin:
29 oktober, 2023
Einde:
26 november, 2023
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.transatjacquesvabre.org/

Locatie

Le Havre
Bassin Paul Vatine
Le Havre, Frankrijk
+ Google Maps

Indien uw zeilevenement nog niet opgenomen is in onze zeilkalender, dan is contact opnemen met ons de snelste en meest efficiënte manier om zeilwedstrijden toe te voegen. Ook lezingen en andere evenementen over wedstrijdzeilen zijn van harte welkom.

ClubRacer. Elke dag zeilnieuws. Mis niks!

Selecteer lijst(en):

© ClubRacer 2023. Op alle ClubRacer zeilnieuws en media rust uiteraard copyright. Een link plaatsen naar een bericht mag altijd. Wil je een bericht, afbeelding of video gebruiken, contacteer ons.

ClubRacer gebruikt de SEO diensten van online marketingbureau Lucky Cookie.

Adblock Detected

Steun ons alstublieft door uw AdBlocker extensie van uw browsers uit te schakelen voor onze website.