Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Wintersprinter

Wintersprinter

29 oktober, 2023

Wintersprinter WV Arne

Wintersprinter op het Veerse Meer
 georganiseerd door WV Arne

WV Arne is verheugd om ook dit jaar de Wintersprinter te presenteren: een serie upwind-downwind korte baan winterwedstrijden speciaal voor kajuitboten en open kielboten. Deze competitieve en spannende races vinden plaats op het Veerse Meer, strategisch gelegen tussen de haven Oostwatering en de Veerse dam.
Beschutte wateren:
Het Veerse Meer is bekend om zijn beschutte wateren. Dit zorgt ervoor dat, zelfs tijdens de wintermaanden, wedstrijden zelden afgelast hoeven te worden vanwege de weersomstandigheden.

Wedstrijddetails:

  • Baanlengte: De beoogde baan zal ontworpen worden zodat de snelste boot deze binnen 40 minuten kan voltooien. De baan bestaat uit een spreader bovenaan en een gate onderaan.
  • Starts: Ons doel is om tijdens een wedstrijddag vijf starts te realiseren. Dit biedt de ideale gelegenheid voor zeilers om hun tactische vaardigheden en boothandeling optimaal te benutten en te verbeteren.
  • Rating: Alle deelnemers zullen worden beoordeeld op basis van de SW-rating. Daarnaast bieden we voor gemeten boten een parallel ORC triple number scoring.

Sluit je aan bij deze winteruitdaging en ervaar zelf de opwinding en competitie van de Wintersprinter. We kijken ernaar uit om je op het water te zien!

Gegevens

Datum:
29 oktober, 2023
Serie:
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Organisator

WV Arne

Overige informatie

Wedstrijdklassen
ORC, Ongemeten

Locatie

Jachthaven Arne
Polredijk 13
Veere, 4351 RT Nederland
+ Google Maps

Indien uw zeilevenement nog niet opgenomen is in onze zeilkalender, dan is contact opnemen met ons de snelste en meest efficiënte manier om zeilwedstrijden toe te voegen. Ook lezingen en andere evenementen over wedstrijdzeilen zijn van harte welkom.

ClubRacer. Elke dag zeilnieuws. Mis niks!

Selecteer lijst(en):

© ClubRacer 2023. Op alle ClubRacer zeilnieuws en media rust uiteraard copyright. Een link plaatsen naar een bericht mag altijd. Wil je een bericht, afbeelding of video gebruiken, contacteer ons.

ClubRacer gebruikt de SEO diensten van online marketingbureau Lucky Cookie.

Adblock Detected

Steun ons alstublieft door uw AdBlocker extensie van uw browsers uit te schakelen voor onze website.