Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winterwedstrijd Drimmelen

5 november, 2023

Evenementenreeks Evenementenreeks (Alles weergeven)
€90
Winterwedstrijd Drimmelen

De winterwedstrijden vanuit Drimmelen door WSV Biesbosch. Er wordt gestreden in de klassen ORC, Sportboot spi/gen en ongemeten jachten. Eenheidsklassen (kielboten) zijn van harte welkom en krijgen een eigen start bij minimaal 5 inschrijvingen.

Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag introduceren we deze editie een doublehanded klasse binnen de ORC. De DH-deelnemers starten samen met de ORC klasse(n) en varen een dubbel klassement gebaseerd op de ORC triple number en Special scoring DH ToT rating. Dit geeft een dubbele kans op een dag- of overall-prijs!

Heb je geen ORC-meetbrief maar wil je wel deelnemen in deze klasse? Het is mogelijk met ORC Declared: een laagdrempelige en kosteloze manier om in te stappen in het ORC. Door als eigenaar enkele eenvoudige gegevens via het aanvraagformulier te verstrekken, vult het rekenprogramma van het ORC de ontbrekende informatie voor je in.

Heb je zin om deel te nemen? Registreer dan online.

Programma winterwedstrijden 2023 – 2024:

  • WW1: 5 november
  • WW2: 19 november
  • WW3: 17 december
  • WW4: 14 januari
  • WW5: 4 februari
  • WW6: 25 februari
  • WW7: 10 maart
  • WW8: 24 maart

Het inschrijfgeld voor de hele serie bedraagt €90,-. Er is ook een mogelijkheid om je schip af te meren bij WSV Biesbosch. De kosten hiervoor zijn €7,- per m2 en zijn van toepassing voor de periode van 1 week voor aanvang tot 1 week na beëindiging van de winterwedstrijden. Je dient echter wel aan minimaal 3 wedstrijden deel te nemen; zo niet, dan geldt het reguliere winterpassanten tarief van €12 per m2. Het stroomverbruik (16A) wordt per kWh afgerekend en kost €0,60.

Veiligheid staat voorop bij de organisatie. Alle deelnemers zijn verplicht een reddingsvest te dragen. Op het water is een team van volgschepen aanwezig om te assisteren bij eventuele calamiteiten.

Gegevens

Datum:
5 november, 2023
Serie:
Kosten:
€90
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://wsvbiesbosch.nl/cms/wedstrijden/winterwedstrijden.html

Organisator

WSV Biesbosch

Overige informatie

Wedstrijdklassen
ORC, Doublehanded, Eenheidsklassen, Ongemeten, Sportboten

Locatie

Drimmelen
Nieuwe Jachthaven 57
Drimmelen, 4924 BA Nederland
+ Google Maps

Indien uw zeilevenement nog niet opgenomen is in onze zeilkalender, dan is contact opnemen met ons de snelste en meest efficiënte manier om zeilwedstrijden toe te voegen. Ook lezingen en andere evenementen over wedstrijdzeilen zijn van harte welkom.

ClubRacer. Elke dag zeilnieuws. Mis niks!

Selecteer lijst(en):

© ClubRacer 2023. Op alle ClubRacer zeilnieuws en media rust uiteraard copyright. Een link plaatsen naar een bericht mag altijd. Wil je een bericht, afbeelding of video gebruiken, contacteer ons.

ClubRacer gebruikt de SEO diensten van online marketingbureau Lucky Cookie.

Adblock Detected

Steun ons alstublieft door uw AdBlocker extensie van uw browsers uit te schakelen voor onze website.