Harry van den Bergh

Harry van den Bergh
Ice

Eight bells of einde van de wacht voor Harry Van den Bergh. Deze nacht overleed Harry Van Den bergh. Een groot verlies voor de Belgische zeilsport. Rust zacht Harry. Eeuwig respect.

Ice

Jan Van BeekDe Schelderegatta beleeft waarlijk een speciale editie dit jaar. De deelnemers moeten op motor én in konvooi naar Antwerpen. Alle voor de hand liggende woordspelingen gaan dus op; De zeilwedstrijd ging compleet de MIST in en de thuisblijvers hebben niks geMIST. En wind was er ook al niet. Voor Jan Van Beek (VVW) wordt het toch nog een vruchtbare dag. Hij wint de auto.

Kat

Schelderegatta 2016De Schelderegatta, de tweede grote Belgische zeilklassieker na de Antwerp Race die start op zaterdag 4 juni 2016 rond 11:00 voor Hansweert, de Schelderegatta die enkel open is voor CR gemeten zeiljachten en daarmee dè familierace bij uitstek is, die heeft alweer een leuke verrassing voor de deelnemers in petto…

Kat

Win een Fiat 500Den Harry van den Bergh, dat is de ScheldeRegatta en de ScheldeRegatta dat is een begrip, Elk jaar zegt Den Harry dat hij ermee gaat stoppen. Als hij uit de doeken doet hoe veel werk er weeral is ingekropen en hoe zwaar het is geweest dan knikken wij, begrijpend en meewarig, van ja. Maar den Harry, dat is ook ne rasechten Antwerpenaar en die zijn ni kapot te krijgen. Dit jaar wordt de ScheldeRegatta dus nòg beter want dit jaar is den Harry zijn boekske écht te buiten gegaan.

Yan T.

SchelderegattaDe 11de Schelderegatta nog wel! Ja ja, het gaat vooruit, de tijd staat niet stil. Al meer dan 50 boten hebben zich ingeschreven voor deze Schelderegatta welke toch wel een klassieker van een zeilwedstrijd der lage landen aan het worden is. Organisator Harry Van den Bergh heeft er net zoals de vorige 10 jaren, weer een heel jaar weer zijn tijd in gestoken om dit evenement de uitstraling te geven welke het vandaag heeft.