Hiswa te water

overzicht zonovergoten HISWA
Kat

Na twee noodgedwongen online edities van de Hiswa te Water konden afgelopen week zo’n 30.000 watersportliefhebbers weer genieten van een echte botenshow. Wij waren zaterdag zelf ter plaatse, proefden van de sfeer en gingen langs bij onze adverteerders. 

 

Hiswa te Water uitverkocht voor exposanten
Een correspondent

Het is feest op de kantoren van de Hiswa te Water organisatie. De beurs die van 31 augustus tot en met 4 september in Lelystad wordt gehouden is voor exposanten totaal uitverkocht. Ruim 330 boten hebben wel een plek in de Bataviahaven tijdens de Hiswa te Water 2022. De exposanten die wij graag willen bezoeken zijn natuurlijk:

 

Saffier Yachts met 4 modellen naar Hiswa te Water
Kat

Na een lange afwezigheid van beurzen in Nederland is er eindelijk weer een mogelijkheid jachten te komen bekijken op één van de bekendste beurzen van Nederland. Zo zal ook Saffier Yachts aanwezig zijn met 4 modellen. 

HISWA Amsterdam Boat Show
Ice

RAI Amsterdam stopt met HISWA Amsterdam Boat Show. Aanleiding voor dit besluit zijn de veranderingen in de markt en de vraag van deelnemende exposanten naar één sterk watersportevenement in Nederland. In maart dit jaar vond de 65ste editie en daarmee de laatste HISWA Amsterdam Boat Show plaats. Met pijn in het hart neemt RAI Amsterdam afscheid van dit iconische evenement voor de watersport.

Hiswa te water
Een correspondent

De Hiswa te water, die dit jaar van 2-6 september aanstaande in Batavia Haven Lelystad zou plaatsvinden, gaat definitief niet door wegens de coronamaatregelen..