Matchracen

Matchracen

Alle Matchrace uitslagen, verslagen, foto's en video op ClubRacer.

matchracen
Een correspondent

Het Nederlandse team Dutch Wave heeft de 21ste plaats bereikt op Match Race wereldranglijst. Het is voor het eerst sinds Roy Heiner in 2000 dat een Nederlands team is doorgedrongen tot de top 25.  

Team Dutch Wave
Ice

Het Nederlandse team Dutch Wave heeft de vierde plaats bereikt tijdens de 25ste Harken International Youth Matchracing Regatta in het Australisch Sydney.

Team Dutch Wave Nederlands kampioen matchracen
Een correspondent

Het Nederlandse team Dutch Wave heeft na een zinderende finale het open Nederlands Kampioenschap Matchracen gewonnen. Het winnende team bestond uit Jelmer van Beek (22, Groningen), Rob Sprij (26, Schiedam) en Wietse Pijlman (24, Groningen).

Delta Lloyd Open Dutch Championship
Ice

De zeilers op de Delta Lloyd Open Dutch Championships (Delta Lloyd ODC) zijn vrijdagochtend verrast door de zon. Na een week van slecht weer begint het evenement zonnig. Vervolgens kan er ook nog eens geweldig worden gezeild de hele dag.

Team Dutch Wave
Een correspondent

Team Dutch Wave won het weekend van 26 en 27 augustus in het Duitse Plön de zevende en laatste stop van de European Match Race Tour (EMRT). De EMRT is een serie van match race evenementen (stops) verspreid over heel Europa.

Sailing Team NL
Een correspondent

Dinsdag 1 augustus 2017 start in Sint Petersburg de WMRT Match Cup Russia in de M32-catamaranklasse. Voor deelname aan dit event zijn nog enkele wildcards uit te delen. Om die te bemachtigen, worden komend weekend van 28 t/m 30 juli in Sint Petersburg de kwalificaties gezeild. Sailing Team NL verschijnt daar aan de startlijn om 1 van deze wildcards in de wacht te slepen.

Team Dutch Wave
Een correspondent

Team Dutch Wave heeft de tweede plek behaald tijdens de Oostenrijkse matchrace kampioenschappen in Bregensz op de Bodensee. Na het winnen van de Open Duitse Kampioenschappen een week geleden, moest Dutch Wave in Oostenrijk na een spannende finale genoegen nemen met zilver.

Team Dutch Wave
Een correspondent

Het Nederlandse team Dutch Wave is Open Duits kampioen matchracen 2017. In het weekend van 14 tot en met 16 juli behaalde het team in Medemblik de eerste plaats in deze spectaculaire één-tegen-één zeildiscipline.

SAILING Tour of Holland
Een correspondent

De SAILING Tour of Holland (SToH) gaat van start op 12 juli 2017 in Den Helder waarna er vijf dagen lang een strijd op het IJsselmeer en Markermeer losbarst.