Over ClubRacer

ClubRacer redactie

20 jaar geleden is Eddy Lekens (voor zijn zeilvrienden: ICE) begonnen met de website ClubRacer, een online platform toegewijd aan het zeilen. Hij had toen nooit durven dromen dat ClubRacer zou uitgroeien tot de populairste zeilwebsite van België en Nederland.

Met meer dan 4000 unieke bezoekers per dag mag ClubRacer zich Benelux' populairste website over zeilen noemen.  Sinds oktober 2002 brengt ClubRacer volledig onafhankelijk nieuws over zeilen en zeezeilen.

Naast de vaste nieuwssecties zorgt het redactieteam geregeld voor een frisse bries met een aantal speciale pagina's volgens wat de actualiteit, productontwikkeling en de zeilwedstrijdkalender in petto hebben.

Om dit alles te kunnen verwezenlijken bestaat het redactieteam uit zeilers en wedstrijdzeilers, amateurs & profs, 7 dagen op 7. Door een nauwe samenwerking met de beste watersport fotografen en videomakers kunnen we onze lezers in 'no time' voorzien van alle actiebeelden.

In 2016 zijn we gestart met onze mediapartner dienst. Het doel is om van elke zeilwedstijd of zeilevenement een groots succes te maken.

VIDEO: Ontmoet het kernteam van de redactie: KAT & ICE

 

Over ClubRacer.be

Wij hebben de ClubRacer website laten maken bij het online marketing bureau Lucky Cookie. Sinds de start heeft onze website al vier grote make-overs gehad om de gebruikerservaring voor onze duizenden lezers maximaal positief te houden.

ClubRacer.be website is gebouwd met het open source CMS platform Drupal. Voor de updates en aanpassingen maken wij gebruik van het GitHub software development platform. Momenteel gebruikt onze website de laatste versie van Drupal.

Voor onze e-mail marketing gebruiken we de pro versie van het e-mail marketing platform (EMP) van Mailchimp. Ons EMP werd naadloos geïntegreerd door Lucky Cookie zodat onze nieuwsbrief abonnees dagelijks en wekelijks automatisch het laatste zeilnieuws gepersonaliseerd in hun inbox krijgen. Inschrijven kan onderaan in onze footer of via deze pagina.