Scheveningen500

Midnight Sun
Kat

Stichting Zeilrace & Rally (ZRR) organiseert dit jaar voor de 19de keer de zeezeilklassieker  Scheveningen500. Met een langebaanwedstrijd (500Nm) voor gemeten zeiljachten en een toertocht (400Nm) voor zeilers, die in groepsverband hun zeezeilgrenzen willen verleggen wordt Scheveningen500 stilaan dè zeilklassieker van het zeilseizoen. 

Scheveningen Zeilrace en Rally
Een correspondent

Het bestuur van Stichting Zeilrace en Rally heeft besloten om Editie 2023 van Scheveningen500 te organiseren naar Falmouth. De startdatum is vastgelegd op zaterdag 15 juli.

Scheveningen500
Ice

Vanwege de nog altijd voortdurende onzekerheid inzake Covid-19 en het daarmee samenhangende beleid van de Nederlandse en Engelse overheid heeft het bestuur van Stichting Zeilrace en Rally besloten om Scheveningen500 Editie 2021 af te gelasten.

Scheveningen 500
Ice

Stichting Zeilrace & Rally organiseert voor de 17e keer een race en rally met start in Scheveningen en finish in St. Malo in Frankrijk onder de nieuwe naam Scheveningen500. Een primeur deze editie is de "Student League". De organisatie wil hiermee studenten de kans geven kennis te maken met zeilen en wedstrijdzeilen op zee.

Scheveningen500
Een correspondent

De Scheveningen500 inschrijven worden op zaterdag 15 december geopend. Scheveningen500 is de nieuwe naam die de stichting Zeilrace & Rally heeft gegeven voor de race en rally met start in Scheveningen en finish te St. Malo, Frankrijk.