Schuttevaerrace

Schuttevaerrace
Een correspondent

De 37steSchuttevaerrace gaat op 28 juni van start in Stavoren. Dit jaar zal de Schuttevaerrace na lovende reacties de verkorte route wederom inzetten. De race tussen de verschillende Waddeneilanden zal dan in plaats van 3, 2 dagen duren. 

Schuttevaerrace
Een correspondent

De 37ste Schuttevaerrace lijkt nog ver weg maar niets is minder waar... Je kan je nu alweer inschrijven voor de leukste triatlon op het water! Zien wij je op het wad?

Schuttevaerrace 2018
Een correspondent

Overall winnaars van de Schuttevaerrace 2018 is het team van de Xquise met bemanning Okke van Mourik, Henrieke Prins en Sione Jongstra uit Utrecht. Volgens de organisatie kende het evenement een daverend succes.

Schuttevaerrace
Een correspondent

De 36steSchuttevaerrace gaat op 28 juni van start in Stavoren. Dit jaar zal de Schuttevaerrace een nieuwe verkorte route introduceren. De race tussen de verschillende Waddeneilanden zal in plaats van 3, 2 dagen duren.

Schuttevaerrace 2018 ingekort
Een correspondent

De 36ste Schuttevaerrace gaat op 28 juni van start in Stavoren. Dit jaar zal de Schuttevaerrace een nieuwe verkorte route introduceren. De race tussen de verschillende Waddeneilanden zal in plaats van 3, 2 dagen duren. 

Schuttevaerrace
Een correspondent

De 35ste KWS-Schuttevaerrace heeft Rederij Doeksen als nieuwe sponsor. Rederij Doeksen is vanaf 2017 de nieuwe sponsor van het evenement dat plaats vindt op het IJselmeer en de Waddenzee.