Van Uden Reco Medemblik Regatta

Van Uden Reco Medemblik regatta
Ice

De deelnemers van de Van Uden Reco Medemblik Regatta kijken terug op een geslaagde seizoensafsluiter. Maar liefst 51 teams verschenen aan de start in Medemblik.

Van Uden Reco Medemblik Regatta
Een correspondent

De Van Uden Reco Medemblik Regatta gaat op vrijdag 1 oktober van start. De traditionele seizoensafsluiter gaat dus definitief door! De zeilers, de Noordzee Club, de Holland Regatta Club, de Sponsors Van Uden, Reco en de Jachthavengroep samen met het comité hebben er enorm naar uitgekeken. Zoals het er nu uitziet gaat het een waardige afsluiter worden.

 

Van Uden Reco Medemblik Regatta
Een correspondent

Dit hele korte wedstrijdseizoen is afgesloten met de Van Uden Reco Medemblik Regatta onder echte oktober omstandigheden. Met twee nieuwe Nederlands kampioenen en winnaars in 4 andere klassen waren het sportieve en spannende wedstrijddagen.

Van Uden Reco Medemblik Regatta
Een correspondent

Na de toch wel positieve berichten van onze Minister President kunnen we blijmoedig de Van Uden Reco Medemblik Regatta aankondigen. Natuurlijk onder een klein voorbehoud maar zet de datum VET in je agenda, activeer je bemanning en poets de boot! Op 2,3 en 4 oktober zal in het Regatta Center Medemblik de Medemblik editie van de Van Uden Reco doorgang vinden.