Van Uden Reco Oktober Races

De Van Uden Reco oktober Races worden door de Holland Regatta Club in samenwerking met de Van Uden Reco Race wedstrijdorganisatie georganiseerd.

Van Uden Reco Medemblik Regatta
Een correspondent

Nog een paar dagen en dan is het zover, dan sluit de Van Uden Reco Medemblik Regatta het zeilseizoen af.

Van Uden Reco Oktober Races
Een correspondent

In tegenstelling tot vorig jaar was er deze keer tijdens de Van Uden Reco Okotober Races zeker geen gebrek aan wind in Medemblik. In de aanloop van het evenement volgden wij vol spanning wat orkaan Lorenzo ons zou gaan brengen. 

Van Uden Reco Oktoberraces
Een correspondent

Met nog maar 5 dagen te gaan naar de Najaars-klassieker Van Uden Reco Oktoberraces in Medemblik staan we hier in het organisatie kantoor naar de weerkaarten en de voorspellingen te kijken.

Van Uden Reco Oktober Races
Een correspondent

Als je naar buiten kijkt is het moeilijk voor te stellen dat het zeilseizoen 2018 er op zit. Prachtige Hollandse wolkenluchten kenmerkten de 2 racedagen van de 2e Van Uden Reco Oktober Races in Medemblik.

Van Uden Reco Medemblik Oktober Races
Ice

De 2e editie van de Van Uden Reco Oktober Races te Medemblik staan stevig in de steigers.  Dat meldt Anton van de Koppel namens de wedstrijdorganisatie. Op 6 en 7 oktober 2018 zullen de wedstrijden op het Noordelijk IJsselmeer voor het Regatta Centrum Medemblik worden gehouden.