Adverteerder

Articles by Adverteerder

de Dehler 46 SQ
Adverteerder

Na het grote succes van de Dehler 38 SQ presenteert het traditionele Duitse merk nu haar nieuwe vlaggenschip, de Dehler 46 SQ. De wereldpremière van de Dehler 46 SQ zal plaatsvinden op het Cannes Yachting Festival van 6-11 september 2022.

VO65 Janssen de Jong
Adverteerder

Non-stop van Sint Maarten naar Lissabon of Scheveningen met de VO65 Janssen de Jong 

interieur nieuwe Solaris 50
Adverteerder

Dit voorjaar, wordt het Solaris Yachts evenementen seizoen, afgetrapt met de presentatie te water van de nieuwe Solaris 50 in Marina Monfalcone vlak bij Trieste

Vaan Yachts, voor anker in Noorwegen
Adverteerder

De luxe zeiljachten van Vaan Yachts worden vanaf nu milieuvriendelijk uitgerust met de nieuwste nautische elektronica van B&G®. 

European Yacht of the Year Award: Elvstrøm Sails ontvangt een "Speciale Erkenning Duurzaamheid"
Adverteerder

Elvstrøm Sails ontvangt een "Speciale Erkenning Duurzaamheid" | eXRP - EKKO tijdens De European Yacht of the Year Award. 

Marit Bouwmeester
Adverteerder

Meervoudig wereldkampioen, Olympisch kampioen en geridderd door de koning Willem-Alexander: zeilster Marit Bouwmeester (NED) is thuis op het water. En het water in Friesland zal altijd haar thuis blijven.

Saffier Yachts
Adverteerder

B&G®, 's werelds grootste specialist op het gebied van zeilnavigatie en -instrumenten, kondigde vandaag een samenwerkingsverband aan met Saffier Yachts, te beginnen met hun nieuwe model de SE 33 Life. Saffier maakt al meer dan 20 jaar jachten, elk Saffier Yacht kan door de stuurman alleen worden gezeild en bestuurd en dit nieuwe model is een van de snelste daysailers op het water.

Contest 49CS
Adverteerder

Contest Yachts in Medemblik, opgericht in 1959, introduceert een nieuw model: de Contest 49CS met achterkuip. Een waardevolle aanvulling op de lijn semi-custom 50 voet jachten met middenkuip waar de werf vermaard om is. De nieuwe Contest 49CS is onderscheidend anders.

B&G instrumenten
Adverteerder

B&G® Electronics wordt gebruikt door meer dan twee dozijn ingeschreven boten, waaronder het 11th Hour Racing Team, LinkedOut en Time For Oceans

B&G app
Adverteerder

B&G®, ‘s werelds toonaangevende specialist op het gebied van zeilnavigatie en -instrumenten, heeft deze week officieel de B&G app aangekondigd. Deze omvat een gratis versie en een nieuwe premiumversie die naadloos kan worden gesynchroniseerd met het volledige assortiment aan B&G kaartplotters.