Adverteerder

Articles by Adverteerder

B&G® Zeus® S maakt wereldwijd debuut om zeilen te vereenvoudigen
Adverteerder

B&G®, 's werelds toonaangevende fabrikant van zeilelektronica, onthulde deze week B&G Zeus® S, de volgende generatie kaartplotters in de B&G serie, met een nieuw besturingssysteem dat geheel is ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak. Zeus S is ontworpen om zeilen gemakkelijker te maken en geeft gegevens weer die zijn afgestemd op de actuele behoeften van de zeiler, waarbij overbodige informatie achterwege wordt gelaten.

Elvstrøm zeilt EKKO tijdens Route du Rhum
Adverteerder

Binnenkort is het weer tijd om de zeilen te hijsen voor een nieuwe editie van de legendarische Route du Rhum. Elvstrøm Sails wordt ditmaal vertegenwoordigd door Fabrice Amedeo die met de Nexans - Art & Fenêtres over de Atlantische Oceaan zal racen met het allereerste IMOCA- zeil dat gedeeltelijk uit gerecycleerde kunststoffen bestaat.

Søren Hansen, Elvstrøm Sails
Adverteerder

Søren Hansen van Elvstrøm Sails is een ervaren regattazeiler en werkt al meer dan 25 jaar samen met met Bavaria Yachts. In dit interview heeft hij het over zeilmaterialen, hun prestaties en hoe je de levensduur van je zeil kan verlengen. Hier ligt de focus vooral op toerzeilen. 

B&G Triton Edge zeilprocessor
Adverteerder

B&G®, 's werelds toonaangevende fabrikant van zeilelektronica, introduceerde deze week de nieuwe B&G Triton™ Edge zeilprocessor en levert hiermee de meest geavanceerde processor op de zeilmarkt ooit. De B&G Triton Edge is het brein achter de elektronica en boorddatasystemen van een zeilboot.

Elvstrom sails
Adverteerder

Moana is bezig met een zeer sterk zeilseizoen. Ze wonnen tijdens Cowes Week en zeilden een fameuze deuk in het spreekwoordelijke pak boter tijdens de IRC Kampioenschappen/ Breskens Sailing Weekend. Wat is hun geheim? We spraken met Mathieu Goubau, de skipper van Moana en polsten naar de mysterieuze formule achter hun succes.

More Marine neemt Gill agentschap over
Adverteerder

More Marine heeft onlangs het agentschap van het technische zeilkledingmerk Gill overgenomen. More Marine is gekend als een gespecialiseerd groothandel en importeur van talrijke premium watersportproducten.

 

Elvstrom
Adverteerder

Wat hebben een superheld en een groot jacht met elkaar gemeen? Op het eerste zicht niet veel, maar airbrush artiest Evrim Duyar ging een ongelooflijke uitdaging aan toen een klant uit Turkije een volledig aangepaste look wilde voor zijn Elvstrom zeilen op zijn X-Yacht X4-9, Shima. 

 

Solaris 40
Adverteerder

Messink Yachting heeft in IJmuiden de Solaris 40 klaar liggen. De luxe performance jachten van Solaris zijn wellicht in Nederland nog niet zo bekend, maar in de middellandse zee zijn ze een bekend gezicht.

Round the Island Race 2021
Adverteerder

B&G wordt officiële partner voor maritieme elektronica tijdens de Round the Island Race. Het team van B&G's experts zal ter plaatse zijn om technische ondersteuning te bieden aan alle deelnemers en zal ook een aantal exclusieve webinars voor deelnemers organiseren om ervoor te zorgen dat ze het beste uit hun maritieme elektronica halen in voorbereiding tot de race. 

de Dehler 46 SQ
Adverteerder

Na het grote succes van de Dehler 38 SQ presenteert het traditionele Duitse merk nu haar nieuwe vlaggenschip, de Dehler 46 SQ. De wereldpremière van de Dehler 46 SQ zal plaatsvinden op het Cannes Yachting Festival van 6-11 september 2022.