Veronicarace

Het team van Extra Djinn winnaar van de alternatieve Veronicarace
Een correspondent

Colijnsplaat, 19 juni 2022 – De winnaar van de alternatieve Veronicarace komt volgende week terug naar Zierikzee om zijn titel Zeeuws kampioen in de ORC-2 klasse te verdedigen. Schipper Michel Dorsman van Jachtclub Scheveningen won afgelopen zaterdag de alternatieve wedstrijd van de Veronicarace.

Veronicarace
Ice

Alle weerberichten voorspellen het: in de nacht van zaterdag op zondag zal de zuideliijke stroming die overdag nog tropisch weer naar ons brengt onstabiel worden. Er worden gemiddelde windsnelheden voorspeld van 25-30 knopen wind en tijdens de buien en onweders spreken somige weerberichten van +40 knopen.

Route Veronicarace
Kat

De baan voor de Veronica Race is bekend gemaakt! Bekijk ze hier. 

Veronicarace
Een correspondent

Met het Pinksterweekend voor de deur kijken we uit naar de start van ons jubileumprogramma: De Veronicarace op 18 en 19 juni! De deelnemers gaan ongetwijfeld nog een weekend het water op voor een rondje met hun crew en lopen de veiligheidsbepalingen nog eens goed na, zodat er bij de keuring op vrijdagmiddag 17 juni geen verrassingen zijn.

De spanning aan de start
Een correspondent

Deltaweekend en Veronica Race inschrijvingen staan open. Schrijf je nu in de voor de jubileumeditie van 2022

Deltaweekend
Een correspondent

Het wordt een drukke zeilmaand in juni. De jubileumeditie van de Veronicarace wordt eindelijk gevaren en aansluitend is er opnieuw een Deltaweekend voorzien.