Zhik

Zhik is een dynamisch, in Australië gevestigd zeilkleding merk dat voorop loopt in innovatie en de grenzen verlegt in ontwerp en stoftechnologie voor alle zeilers. Vanaf de oprichting van Zhik in 2003, veranderde zij de ontwerpbenadering van het assortiment van wetsuits en dinghy uitrustingen voor prestatiekleding volledig. Dit werd snel overgenomen door zeilers over de hele wereld. Sindsdien richt Zhik zich sterk op de yathing, sup en watersportkleding.

Getest en bewezen, is de Zhik zeilkleding de keuze van talloze Olympische en wereldkampioenen. Zhik is de officiële leverancier van de Australische, Nieuw-Zeelandse, Singaporese en Deense Olympische teams, evenals vele internationale topzeilers, America's Cup- en Vendee-teams.

Zhik was de technische kledingpartner voor Team AkzoNobel en het Dongfeng Race Team in de Volvo Ocean Race 2017-18 en is de officiële technische kledingleverancier van Alex Thomson Racing voor de 2020 Vendee Globe-campagne.

Zhik zeilkleding
Adverteerder

De nieuwe Zhik offshore 700 zeilkleding lijn is speciaal ontworpen voor offshore, kust cruising en races. De materialen die Zhik hiervoor gebruikt zijn hoogwaardige technieken die Zhik combineert voor een optimale prestatie. De waterdichtheid van deze specifieke lijn is ontwikkeld voor zware zeeën, hoge golven en hevige regen.

AkzoNobel Ocean Racing
Ice

Zhik is verheugd om aan te kondigen dat zij opnieuw de technische kledingpartner wordt van het AkzoNobel Ocean Racing team voor The Ocean Race Europe 2021, de opstap naar The Ocean Race die in van 2022 tot 2023 gezeild wordt.