Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Breskens Sailing Weekend

30 augustus - 1 september

Breskens Sailing Weekend

Het Breskens Sailing Weekend is een niet te missen evenement voor IRC zeilers. Het Breskens Sailing Weekend vindt jaarlijks plaats in het pittoreske dorp Breskens, waar de open wateren van de Westerschelde een perfect toneel vormen voor een weekend vol zeilcompetitie.

De organisatie van het evenement heeft een reputatie van het hosten van een naadloos evenement, waar zeilers van verschillende niveaus elkaar kunnen treffen. De races zijn goed georganiseerd met verschillende klassen, zodat zowel ervaren zeilers als nieuwkomers een plek vinden om hun zeilprestaties te meten met anderen.

Wat dit evenement extra bijzonder maakt, is de harmonieuze blend van sportieve rivaliteit en de gemoedelijke sfeer aan de wal. De jachthaven van Breskens komt tot leven met enthousiaste zeilers, supporters en zeilliefhebbers, die samenkomen om hun passie voor de zeilsport te delen.

Naast de opwindende races op het water, is er aan wal ook genoeg te beleven. Het evenement biedt een gevarieerd programma met gezellige borrels, goed eten en andere festiviteiten, die zorgen voor een warme en levendige ambiance.

Het Breskens Sailing Weekend is niet alleen een viering van de zeilsport, maar brengt ook de Belgische en Nederlandse zeilers samen.

We raden zeilers en enthousiastelingen aan dit event te markeren in hun zeilkalender, en de unieke ervaring die het Breskens Sailing Weekend biedt, zelf te komen beleven.

Gegevens

Begin:
30 augustus
Einde:
1 september
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Stichting Breskens Sailing
E-mail
wedstrijden@breskenssailing.org

Overige informatie

Wedstrijdklassen
IRC, Doublehanded, Eenheidsklassen, CR

Locatie

Jachthaven Breskens
Oosthavendam 3
Breskens, Zeeland 4511AZ Nederland
+ Google Maps

Indien uw zeilevenement nog niet opgenomen is in onze zeilkalender, dan is contact opnemen met ons de snelste en meest efficiënte manier om zeilwedstrijden toe te voegen. Ook lezingen en andere evenementen over wedstrijdzeilen zijn van harte welkom.

ClubRacer. Elke dag zeilnieuws. Mis niks!

Selecteer lijst(en):

© ClubRacer 2023. Op alle ClubRacer zeilnieuws en media rust uiteraard copyright. Een link plaatsen naar een bericht mag altijd. Wil je een bericht, afbeelding of video gebruiken, contacteer ons.

ClubRacer gebruikt de SEO diensten van online marketingbureau Lucky Cookie.

Adblock Detected

Steun ons alstublieft door uw AdBlocker extensie van uw browsers uit te schakelen voor onze website.