Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

North Sea Regatta

7 mei - 20 mei

North Sea Regatta

De North Sea Regatta is één van de bekendste zeilevenementen dat jaarlijks wordt gehouden op de Noordzee, met name voor de kust van Den Haag in Nederland. Deze regatta staat bekend om een verscheidenheid aan zeilraces, die zowel offshore als inshore zeilwedstrijden omvatten. De deelnemers variëren van professionele zeilers tot amateurs en enthousiastelingen, wat bijdraagt aan een divers en levendig evenement.

Het evenement omvat doorgaans een reeks races over meerdere dagen. De inshore races voor de eenheidsklassen vinden plaats dicht bij de kust voor Scheveningen, waardoor toeschouwers de competitie vanaf het strand of nabijgelegen locaties kunnen bekijken. Deze races betreffen vaak olympische zeilboten en kunnen behoorlijk technisch zijn.

Het offshore onderdeel van de regatta omvat langere races op open zee, wat een grotere uitdaging en uithoudingsvermogen van de zeilers vraagt. Deze races trekken vaak grotere zeiljachten en ervaren zeilteams aan.

Naast de zeilwedstrijden, is de North Sea Regatta ook bekend om zijn sociale en culturele activiteiten, waaronder feesten, muziek, en eten, wat bijdraagt aan de feestelijke sfeer van het evenement. Het is een belangrijk evenement in de zeilkalender en trekt zowel lokale als internationale aandacht.

Gegevens

Begin:
7 mei
Einde:
20 mei
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.nsr.nl

Overige informatie

Wedstrijdklassen
ORC, IRC, Doublehanded, Eenheidsklassen, Olympische klassen, Sportboten

Locatie

Scheveningen
Hellingweg 98
Den Haag, 2583 WH Nederland
+ Google Maps

Indien uw zeilevenement nog niet opgenomen is in onze zeilkalender, dan is contact opnemen met ons de snelste en meest efficiënte manier om zeilwedstrijden toe te voegen. Ook lezingen en andere evenementen over wedstrijdzeilen zijn van harte welkom.

ClubRacer. Elke dag zeilnieuws. Mis niks!

Selecteer lijst(en):

© ClubRacer 2023. Op alle ClubRacer zeilnieuws en media rust uiteraard copyright. Een link plaatsen naar een bericht mag altijd. Wil je een bericht, afbeelding of video gebruiken, contacteer ons.

ClubRacer gebruikt de SEO diensten van online marketingbureau Lucky Cookie.

Adblock Detected

Steun ons alstublieft door uw AdBlocker extensie van uw browsers uit te schakelen voor onze website.