Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

North Sea Race

10 mei - 12 mei

North Sea Race

De North Sea Race, een bekende wedstrijd in de zeilwereld, vindt zijn oorsprong in de Maas Race, die oorspronkelijk werd georganiseerd door de Royal Maas Yacht Club. Sinds 1946 is deze race onderdeel van het programma van de Royal Ocean Racing Club (RORC). De 181 mijl lange race begint buiten Harwich, waarbij de zeilers het Galloper windpark aan bakboord moeten laten en de Smith’s Knoll Boei aan stuurboord moeten passeren – twee kenmerkende punten in de race – alvorens te finishen in Scheveningen. Naast de uitdagingen die de weersomstandigheden met zich meebrengen, vereist de race ook nauwkeurige navigatie tussen olieplatforms, windturbines en commercieel verkeer, wat een extra uitdaging vormt voor de deelnemers.

Gegevens

Begin:
10 mei
Einde:
12 mei
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.rorc.org

Overige informatie

Wedstrijdklassen
IRC, Doublehanded

Locatie

Royal Harwich Yacht Club
Marina Road
Woolverstone, Ipswich IP9 1AT Verenigd Koninkrijk
+ Google Maps

Indien uw zeilevenement nog niet opgenomen is in onze zeilkalender, dan is contact opnemen met ons de snelste en meest efficiënte manier om zeilwedstrijden toe te voegen. Ook lezingen en andere evenementen over wedstrijdzeilen zijn van harte welkom.

ClubRacer. Elke dag zeilnieuws. Mis niks!

Selecteer lijst(en):

© ClubRacer 2023. Op alle ClubRacer zeilnieuws en media rust uiteraard copyright. Een link plaatsen naar een bericht mag altijd. Wil je een bericht, afbeelding of video gebruiken, contacteer ons.

ClubRacer gebruikt de SEO diensten van online marketingbureau Lucky Cookie.

Adblock Detected

Steun ons alstublieft door uw AdBlocker extensie van uw browsers uit te schakelen voor onze website.