Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Spi Ouest France

28 maart - 1 april

Spi Ouest France regatta

Spi Ouest France: een juweel op de zeilkalender van ClubRacer

In het voorjaar breekt een tijd aan waar zeilers reikhalzend naar uitkijken, het zeilseizoen wordt ingeluid met diverse regatta’s en zeilevenementen. Een van de hoogtepunten op de zeilkalender van ClubRacer is ongetwijfeld de Spi Ouest France regatta, het grootste zeilevenement van Frankrijk dat traditioneel tijdens het Paasweekend plaatsvindt in La Trinité-sur-Mer.

Spi Ouest France is meer dan zomaar een regatta; het is een viering van  de zeilsport in Bretagne, een bijeenkomst van gelijkgestemden en een gelegenheid voor zeilers om hun winterse training in de praktijk te brengen. Met meer dan 400 boten aan de start is het een schouwspel dat de essentie van de zeilsport weerspiegelt.

De variëteit aan klassen en niveaus zorgt voor een breed scala aan competitie, van gerenommeerde professionals tot enthousiaste amateurs. De baai van Quiberon biedt een uniek zeilgebied waar de Atlantische Oceaan de Bretonse kustlijn ontmoet, dit zorgt voor uitdagende en veranderlijke omstandigheden.

Het evenement trekt niet alleen Franse zeilers, maar ook internationale deelnemers aan. Dit maakt Spi Ouest France een waar kosmopolitisch treffen, waar oude zeilvriendschappen worden hernieuwd en nieuwe worden gesmeed.

De ambiance op en rond het water is fantastisch met een gemeenschappelijke liefde voor de zeilsport als bindmiddel. Naast de intense races op het water, wordt er aan wal genoten van gezelligheid, uitwisseling van ervaringen en de viering van de zeilgemeenschap.

Spi Ouest France is meer dan een datum op de zeilkalender; het is een ervaring, een traditie en een belofte van het hernieuwde avontuur dat elk zeilseizoen met zich meebrengt. Bij ClubRacer kijken we er naar uit om de actie op het water te volgen en de verhalen van de zeilers te delen die dit prachtige zeilevenement beleven.

Gegevens

Begin:
28 maart
Einde:
1 april
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://spi.ouest-france.fr/

Overige informatie

Wedstrijdklassen
IRC, Eenheidsklassen

Locatie

La Trinité-sur-Mer
Cr des Quais
La Trinité-sur-Mer,, 56470 Frankrijk
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Indien uw zeilevenement nog niet opgenomen is in onze zeilkalender, dan is contact opnemen met ons de snelste en meest efficiënte manier om zeilwedstrijden toe te voegen. Ook lezingen en andere evenementen over wedstrijdzeilen zijn van harte welkom.

ClubRacer. Elke dag zeilnieuws. Mis niks!

Selecteer lijst(en):

© ClubRacer 2023. Op alle ClubRacer zeilnieuws en media rust uiteraard copyright. Een link plaatsen naar een bericht mag altijd. Wil je een bericht, afbeelding of video gebruiken, contacteer ons.

ClubRacer gebruikt de SEO diensten van online marketingbureau Lucky Cookie.

Adblock Detected

Steun ons alstublieft door uw AdBlocker extensie van uw browsers uit te schakelen voor onze website.