Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Windmill Cup

7 oktober, 2023

Windmill Cup van Windpark Fryslân

De Windmill Cup wordt gezeild op het IJsselmeer en wordt georganiseerd vanuit de jachthaven van Hindeloopen. Dit evenement, dat een mix is van gezelligheid en competitie, ziet scherpe jachten en ronde en platbodemjachten navigeren tussen de windmolens van het Windpark Fryslân.

De Windmill Cup verwelkomt deelnemers op vrijdagmiddag, waarbij scherpe jachten worden verwacht aan de meldsteiger in de jachthaven van Hindeloopen. Na toewijzing van ligplaatsen door de havenmeester, hebben de zeilers een avond vol pre-race festiviteiten voor de boeg. De achterzaal van de Skippers Inn wordt het toneel voor de registratie en het palaver voor schippers, gevolgd door een reeks van optredens en de officiële opening van het evenement op het buitenpodium.

Op zaterdag zal de adrenaline stijgen wanneer de jachten om 11.00 uur hun eerste start maken in de Windmill Cup. De zeilers zullen hun vaardigheden en teamwork testen op het open water, met een verwachte finish tussen 15.00 en 17.00 uur. Na de race worden de zeilers en toeschouwers uitgenodigd voor de prijsuitreiking, live muziek en andere vermakelijke activiteiten die doorgaan tot middernacht.

Gegevens

Datum:
7 oktober, 2023
Evenement Categorieën:
,

Overige informatie

Wedstrijdklassen
ORC, Ongemeten, Platbodem

Locatie

Hindeloopen
Oosterstrand 3
Hindeloopen, 8713 JS Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Indien uw zeilevenement nog niet opgenomen is in onze zeilkalender, dan is contact opnemen met ons de snelste en meest efficiënte manier om zeilwedstrijden toe te voegen. Ook lezingen en andere evenementen over wedstrijdzeilen zijn van harte welkom.

ClubRacer. Elke dag zeilnieuws. Mis niks!

Selecteer lijst(en):

© ClubRacer 2023. Op alle ClubRacer zeilnieuws en media rust uiteraard copyright. Een link plaatsen naar een bericht mag altijd. Wil je een bericht, afbeelding of video gebruiken, contacteer ons.

ClubRacer gebruikt de SEO diensten van online marketingbureau Lucky Cookie.

Adblock Detected

Steun ons alstublieft door uw AdBlocker extensie van uw browsers uit te schakelen voor onze website.