Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Deltaweekend

28 juni - 30 juni

Deltaweekend

Deltaweekend: Het zeilseizoen in Nederland en meer bepaald Zeeland kent vele hoogtepunten, en één daarvan is ongetwijfeld het Deltaweekend. Dit evenement, gehouden op de wateren van de Oosterschelde, is een traditie geworden die Nederlandse en Belgische zeilers jaarlijks bijeenbrengt. Bij ClubRacer, wijzen we graag op de relevante plaats die het Deltaweekend inneemt op de zeilkalender.

Het Deltaweekend biedt een uitgelezen kans voor zeilers van verschillende vaardigheidsniveaus om te concurreren en te leren in een stimulerende omgeving. De verscheidenheid aan races en klassen zorgen ervoor dat zowel ervaren zeilers als nieuwkomers een platform hebben om hun vaardigheden te tonen en te verbeteren.

De locatie van het evenement, de Oosterschelde, biedt een mix van uitdagende en goede zeilomstandigheden, waardoor de deelnemers zich kunnen verheugen op een weekend van competitieve zeilactie. Het gebied is niet alleen bekend om zijn natuurlijke schoonheid maar ook om de zeilvriendelijke omstandigheden die het biedt.

Hoewel het Deltaweekend sterk gericht is op de competitie, is er ook ruimte voor sociale interactie en netwerken binnen de zeilgemeenschap. Deelnemers en toeschouwers hebben de gelegenheid om ervaringen te delen, het wedstrijdverloop te bespreken en de passie voor de zeilsport verder te cultiveren.

Gegevens

Begin:
28 juni
Einde:
30 juni
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.deltaweekend.nl/

Organisator

Stichting Deltaweek
E-mail
info@deltaweekend.nl

Overige informatie

Wedstrijdklassen
ORC, IRC, Doublehanded, Ongemeten, CR, Platbodem

Locatie

Gemeentehaven Zierikzee
Het Luitje 6
Zierikzee, 4301 AS Nederland
+ Google Maps

Indien uw zeilevenement nog niet opgenomen is in onze zeilkalender, dan is contact opnemen met ons de snelste en meest efficiënte manier om zeilwedstrijden toe te voegen. Ook lezingen en andere evenementen over wedstrijdzeilen zijn van harte welkom.

ClubRacer. Elke dag zeilnieuws. Mis niks!

Selecteer lijst(en):

© ClubRacer 2023. Op alle ClubRacer zeilnieuws en media rust uiteraard copyright. Een link plaatsen naar een bericht mag altijd. Wil je een bericht, afbeelding of video gebruiken, contacteer ons.

ClubRacer gebruikt de SEO diensten van online marketingbureau Lucky Cookie.

Adblock Detected

Steun ons alstublieft door uw AdBlocker extensie van uw browsers uit te schakelen voor onze website.