Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cowes Week

27 juli - 2 augustus

Cowes Week

Cowes Week

Binnen de internationale zeilgemeenschap is Cowes Week een naam die meteen een belletje doet rinkelen. Dit prestigieuze evenement, dat jaarlijks in de eerste week van augustus plaatsvindt aan de kusten van het eiland Wight in het Verenigd Koninkrijk, heeft zich onmisbaar gemaakt op de zeilkalender.

ClubRacer is vereerd om een blik te werpen op dit historische evenement dat teruggaat tot 1826, toen het voor het eerst werd georganiseerd. Cowes Week is sindsdien een belangrijk trefpunt geworden voor zeilers, zeilenthousiastelingen en toeschouwers die zich verzamelen om te genieten van een week vol competitieve zeilraces en sociale interactie.

Met een deelname van rond de 1.000 boten en 8.000 zeilers, biedt Cowes Week een podium aan een breed spectrum van niveaus en -klassen. Van professionele zeilteams tot amateur zeilers, iedereen heeft een plek in dit evenement. Het is een unieke kans voor zeilers om hun vaardigheden te meten met anderen in een veld van internationale concurrenten.

Het evenement is niet alleen een sportieve competitie, maar ook een sociale bijeenkomst waar netwerken en het delen van passie voor de zeilsport centraal staan. Met tal van sociale evenementen, prijsuitreikingen en de mogelijkheid voor zeilers en fans om te mengen in een feestelijke en vriendschappelijke ambiance.

Cowes Week blijft een iconische gebeurtenis die de essentie van de zeilsport viert, en ClubRacer kijkt uit naar de inspirerende races en de onvergetelijke ervaringen die deze week zullen brengen voor zowel de deelnemers als de zeil community in zijn geheel.

Gegevens

Begin:
27 juli
Einde:
2 augustus
Evenement Categorieën:
,
Site:
http://www.cowesweek.co.uk

Organisator

Cowes Week Limited
E-mail
admin@cowesweek.co.uk

Overige informatie

Wedstrijdklassen
IRC, Eenheidsklassen

Locatie

Cowes
Bath Road
Cowes, Isle of Wight PO31 7QN Verenigd Koninkrijk
+ Google Maps

Indien uw zeilevenement nog niet opgenomen is in onze zeilkalender, dan is contact opnemen met ons de snelste en meest efficiënte manier om zeilwedstrijden toe te voegen. Ook lezingen en andere evenementen over wedstrijdzeilen zijn van harte welkom.

ClubRacer. Elke dag zeilnieuws. Mis niks!

Selecteer lijst(en):

© ClubRacer 2023. Op alle ClubRacer zeilnieuws en media rust uiteraard copyright. Een link plaatsen naar een bericht mag altijd. Wil je een bericht, afbeelding of video gebruiken, contacteer ons.

ClubRacer gebruikt de SEO diensten van online marketingbureau Lucky Cookie.

Adblock Detected

Steun ons alstublieft door uw AdBlocker extensie van uw browsers uit te schakelen voor onze website.