Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Antwerp Race

19 oktober

€90
Antwerp Race

Antwerp Race

Als fervente zeilliefhebbers kijken we elk jaar reikhalzend uit naar de talrijke zeilevenementen die onze zeilkalender sieren. Eén race springt er echter uit en verdient een bijzondere vermelding; de Antwerp Race. Deze regatta wordt traditioneel gehouden in oktober.

De Antwerp Race is een uniek evenement dat zeilers van alle niveaus verwelkomt. Van doorgewinterde professionals tot enthousiaste amateurs, de Antwerp Race biedt iedere deelnemer een onvergetelijke ervaring. De regatta vindt plaats over de drukke wateren van de Schelde, van het rustige Breskens en Terneuzen naar het bruisende hart van Antwerpen. Dit traject zorgt voor een spannende mix van tactisch zeilen, met de variërende stromingen en windcondities die een beroep doen op de zeilprestaties van elke bemanning.

Het evenement bestaat uit verschillende klassen, inclusief IRC, CR en sportboten, wat zorgt voor een boeiende variëteit en competitie. De race start met een indrukwekkende vloot die de rivier op vaart, een zicht dat niet alleen adembenemend is, maar ook de gezamenlijke passie voor zeilen belichaamt. Als de zeilen bollen en de boten koers zetten naar Antwerpen, voel je de opwinding in de lucht. Het is een ware viering van de zeilsport, een moment van competitieve camaraderie die zeldzaam is.

De Antwerp Race is meer dan een competitie; het is een ervaring die de zeilgemeenschap samenbrengt. De sfeer aan de kade in Antwerpen, waar de race eindigt, is er een van vreugde en waardering. Teams en toeschouwers verzamelen zich om de zeilprestaties van de dag te vieren, verhalen te delen en plannen te maken voor de volgende race.

De jachthaven van Antwerpen transformeert in een feest van zeilcultuur, waar de oude rivaliteit plaatsmaakt voor nieuwe vriendschappen en de belofte van toekomstige avonturen op het water. Elk jaar brengt de Antwerp Race een beetje meer magie, verstevigt het de banden binnen de Belgische en Nederlandse zeilcommunity, en herinnert het ons aan de pure vreugde van de zeilsport.

De Antwerp Race is niet zomaar een race, het is een evenement dat je als zeilliefhebber niet mag missen.

Gegevens

Datum:
19 oktober
Kosten:
€90
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Antwerp Race VZW
Telefoon
+32 3 303 75 50

Overige informatie

Wedstrijdklassen
IRC, CR

Locatie

Jachthaven Antwerpen
Thonetlaan 133
Antwerpen, Antwerpen 2050 België
+ Google Maps

Indien uw zeilevenement nog niet opgenomen is in onze zeilkalender, dan is contact opnemen met ons de snelste en meest efficiënte manier om zeilwedstrijden toe te voegen. Ook lezingen en andere evenementen over wedstrijdzeilen zijn van harte welkom.

ClubRacer. Elke dag zeilnieuws. Mis niks!

Selecteer lijst(en):

© ClubRacer 2023. Op alle ClubRacer zeilnieuws en media rust uiteraard copyright. Een link plaatsen naar een bericht mag altijd. Wil je een bericht, afbeelding of video gebruiken, contacteer ons.

ClubRacer gebruikt de SEO diensten van online marketingbureau Lucky Cookie.

Adblock Detected

Steun ons alstublieft door uw AdBlocker extensie van uw browsers uit te schakelen voor onze website.