Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lelystad Regatta

21 september - 22 september

Lelystad Regatta

De Lelystad Regatta is een spannend tweedaags zeilevenement dat wordt gehouden vanuit de jachthaven Lelystadhaven. Zeilers kunnen deelnemen in de categorieën Two Handed en Full Crew, met gemeten klassen (ORC 1 t/m 3), ongemeten klassen (SW) of eenheidsklassen. Er is ook een gevarieerd aanbod qua baantypes, zodat er voor elk wat wils is.

Op zaterdag staan er korte up-down wedstrijden op het programma, terwijl er op zondag een langere baanwedstrijd is voor de ongemeten (SW) en Two Handed klassen. Deze structuur zorgt voor extra enthousiasme en levert, zoals wij ervaren, nog meer boeiende verhalen op tijdens de gezellige bijeenkomst op zaterdagavond. Onder het genot van smakelijk eten bereid door een heuse BBQ-master, muziek en een drankje, wordt er volop nagepraat over de wedstrijddag.

Alles vindt plaats in de gezellige kern van de jachthaven, wat het evenement een sfeervol en gemeenschappelijk karakter geeft. Naast de competitieve zeilactie biedt de Lelystad Regatta ook een uitgelezen kans voor sociale interactie en gezelligheid tussen de deelnemers en toeschouwers. De combinatie van competitief zeilen en sociale activiteiten maakt de Lelystad Regatta een uniek en onvergetelijk evenement op de zeilkalender.

Gegevens

Begin:
21 september
Einde:
22 september
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.lelystad-regatta.nl/

Organisator

WSV Lelystadhaven

Overige informatie

Wedstrijdklassen
ORC, Doublehanded, Eenheidsklassen, Ongemeten

Locatie

Lelystad
Oostvaardersdijk 59A
Lelystad, 8244 PB Nederland
+ Google Maps

Indien uw zeilevenement nog niet opgenomen is in onze zeilkalender, dan is contact opnemen met ons de snelste en meest efficiënte manier om zeilwedstrijden toe te voegen. Ook lezingen en andere evenementen over wedstrijdzeilen zijn van harte welkom.

ClubRacer. Elke dag zeilnieuws. Mis niks!

Selecteer lijst(en):

© ClubRacer 2023. Op alle ClubRacer zeilnieuws en media rust uiteraard copyright. Een link plaatsen naar een bericht mag altijd. Wil je een bericht, afbeelding of video gebruiken, contacteer ons.

ClubRacer gebruikt de SEO diensten van online marketingbureau Lucky Cookie.

Adblock Detected

Steun ons alstublieft door uw AdBlocker extensie van uw browsers uit te schakelen voor onze website.