Egon Plovier wereldkampioen zeilwagenrijden in Argentinië

Egon Plovier wereldkampioen zeilwagenrijdenBelgen komen met 4 medailles naar huis!

Oostendenaar Egon Plovier was al op het einde van de voorlaatste wedstrijddag zeker van zijn gouden medaille. Hij kaapte op spectaculaire wijze de wereldtitel weg in klasse 3, de formule 1 van het zeilwagenrijden.
Daarnaast haalde ook Henri Demuysere de bronzen medaille in Klasse 2.

Gedurende het hele kampioenschap stonden er Belgen op de podia van de manches van de dag. Dit vertaalt zich in de Klasse 2 gouden medaille in het landenklassement. Het team in Klasse 3 was zilver waard!

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: