Trends in zeezeilen, lezing Noordzee Club

zeezeilenWordt het ORC of IRC of beide in de toekomst? Wie zijn het die een nieuwe High Performance Rule (HPR) pushen en welke rol gaat deze spelen. Is het nieuwe VPP van het ORC een marketing truc of een werkelijke een verbetering? Welke zijn de geheimen van de winnaars? Wat is de rol van technologisch innovaties? Allemaal vragen die aan de orde komen in de jaarlijkse ALV lezing van de Noordzee Club.

Spreker is de Amerikaanse zeiljournalist en actief wedstrijdzeiler Dobbs Davis. Davis is bekend als US redacteur van Seahorse en van zijn bijdragen in Sailing World magazine. Hij is media consultant van het ORC en als adviseur of journalist betrokken bij vele activiteiten in de top van het zeezeilen.

De lezing is op 28 maart in de bovenzaal van Jachtclub Scheveningen. Ook niet leden zijn, na aanmelding via info@noordzeeclub.nl en zolang de ruimte het toelaat, welkom.

Met vriendelijke groet,
Jaap Kakebeeke, secretaris Noordzeeclub

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: