VIDEO: Zeiljacht slaat op hol

zeiljacht op hol

Als er één video is die naar de kroon steekt in de zeilblunder categorie dan is het deze wel. Tijdens de vooravond van 25 oktober doet een zeiljacht wel héél bizarre manoeuvres. In de eerste seconden van de video lijkt het erop dat de schipper achteruit wil aanleggen aan de kade maar dan opeens vol gas geeft en koers zet richting de voor anker liggende boten... de desastreuze gevolgen laten zich raden.

De grote vraag blijft: wat was hier aan de hand?

Wilde speculaties volgden via sociale media maar als je de video goed bekijkt zie op seconde 25 de schipper over boot vallen en na ongeveer 30 seconden uit het water klimmen. Man man wat moet deze persoon op zijn zachtst gezegd pissed off zijn.

 

Wil je een reactie of opmerking plaatsen over deze gebeurtenis dan kan dit heel gemakkelijk via onze Facebook pagina.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: