Maak kennis met de nieuwe Regels voor Wedstrijdzeilen 2021-2024

Regels voor Wedstrijdzeilen 2021-2024

Maak kennis met de wijzigingen in de nieuwe Regels voor Wedstrijdzeilen 2021-2024 tijdens een gratis presentatie door niemand minder dan internationaal jurylid Joep Straus.

De Racing Rules of Sailing 2021-2024 presentatie is niet alleen interessant voor wedstrijdorganisaties, race officials en juryleden maar ook voor wedstrijdzeilers en trainers van alle niveaus.

Bij elke Olympiade (om de 4 jaar) buigt de Reglementen Commissie van World Sailing zich over de wedstrijdregels om deze aan te passen daar waar dat nodig is. Dit bestaat uit het aanscherpen van bestaande regels, het verwijderen van ‘loopholes’, herplaatsen van regels, en enkele nieuwe regels.

Het overgrote deel van de Regels voor Wedstrijdzeilen blijft ongewijzigd in 2021 maar er zitten altijd wel een paar belangrijke noviteiten in zoals deze voor de foilende klassen. 

Gratis LIVE presentatie: zaterdag 23 januari om 09:30u

Het is ondertussen een traditie dat Joep Straus, Internationaal Jury, de regels en aanpassingen doorspit en deze presenteert in een boeiend webinar!
Door de huidige situatie gaat deze presentatie online door. 

Je hoeft geen kennis te hebben in de materie maar een basis helpt wel. 

Het Webinar Wedstrijd Reglementen 2021-2024 zal doorgaan op zaterdag 23 januari van 09:30 uur tot 12.00 uur.
Tijdens dit webinar van 2 lesuren, onderbroken door korte pauze, overloopt international judge en expert ter zake,  Joep Straus, de belangrijkste wijzigingen.

Deze presentatie verloopt via Zoom en daarom vraagt WWSV om een registratie. Na invullen van webformulier zullen jullie de link voor het Webinar ontvangen. 

Inschrijven kan via dit formulier op de WWSV website .

Opgelet: tijdens het publiceren van dit bericht werkte het WWSV invulformulier (nog) niet.

Racing Rules of Sailing 2021-2024 download

De nieuwe Regels voor Wedstrijdzeilen 2021-2024 kan je hieronder in de bijlage alvast downloaden.

Attachment
Bijlage Grootte
Racing Rules of Sailing 2021-2024 2.54 MB

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: