Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

2,4mR Antwerp City Cup

27 oktober, 2023 - 29 oktober, 2023

Antwerp City Cup

Antwerp City Cup – Groots zeilen in 2,4 meter boten

Zeilers uit Engeland, Ierland, Duitsland, Nederland en Frankrijk hebben hun kompas naar Antwerpen gericht voor de Antwerp City Cup, een prestigieuze zeildriedaagse voor de 2.4 mR klasse. Deze klasse, die internationaal grote successen kent, heeft dankzij evenementen zoals de Antwerp City Cup ook op het Galgenweel steeds meer bekendheid gekregen.

Maar waarom is de 2.4 mR klasse zo speciaal? Deze boot is een perfecte mix van verfijnd zeilen zonder de noodzaak van grote fysieke inspanningen. Daarnaast is de boot, met zijn diepgang van 1 meter, gemakkelijk te vervoeren wat internationale competities aantrekkelijker maakt. Ook de solozeiler, met of zonder beperking, heeft gelijke kansen in deze klasse. Bewijs hiervan is de Britse wereldkampioene Megan Pascoe, wiens naam negen keer op de Antwerp City Cup-trofee gegraveerd staat.

Foto credit: Pit De Jonge

Gegevens

Begin:
27 oktober, 2023
Einde:
29 oktober, 2023
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Royal Yacht Club van België
E-mail
rycb@rycb.be

Overige informatie

Wedstrijdklassen
Eenheidsklassen

Locatie

RYCB Galgenweel
Beatrijslaan 92D
Antwerpen, 2050
+ Google Maps
Telefoon
+32475970912

Indien uw zeilevenement nog niet opgenomen is in onze zeilkalender, dan is contact opnemen met ons de snelste en meest efficiënte manier om zeilwedstrijden toe te voegen. Ook lezingen en andere evenementen over wedstrijdzeilen zijn van harte welkom.

ClubRacer. Elke dag zeilnieuws. Mis niks!

Selecteer lijst(en):

© ClubRacer 2023. Op alle ClubRacer zeilnieuws en media rust uiteraard copyright. Een link plaatsen naar een bericht mag altijd. Wil je een bericht, afbeelding of video gebruiken, contacteer ons.

ClubRacer gebruikt de SEO diensten van online marketingbureau Lucky Cookie.

Adblock Detected

Steun ons alstublieft door uw AdBlocker extensie van uw browsers uit te schakelen voor onze website.