vrijdag 1 december 2023
Zeilcommunity met +10k fans:
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

HT Race

20 juni, 2024 - 21 juni, 2024

HT Race

De HT Race, ook bekend als de Harlingen-Terschellingen Race, is een bekende zeilrace in Nederland. Deze race, die jaarlijks wordt gehouden, loopt van Harlingen naar het eiland Terschelling. Het is een populaire en traditionele zeilrace die de deelnemers over de Waddenzee voert. De race staat bekend om zijn gezellige sfeer en sterke gemeenschapsgevoel, en trekt elk jaar vele zeilliefhebbers en toeschouwers aan.

De HT Race is een evenement met een rijke traditie en maakt deel uit van het culturele en maritieme erfgoed van het gebied. Deelnemers kunnen genieten van de schoonheid en de unieke omstandigheden van het zeilen op de Waddenzee, terwijl ze concurreren in een vriendelijke en tegelijkertijd uitdagende race. Het evenement brengt zeilers van verschillende niveaus en achtergronden samen, van ervaren wedstrijdzeilers tot enthousiaste amateurs.

De race is ook een feestelijke gelegenheid waar de gemeenschap samenkomt om de zeilcultuur te vieren en te genieten van de gezelligheid op en rond het water. Naast de race zelf, zijn er vaak ook sociale evenementen, vieringen en andere activiteiten georganiseerd rondom het evenement, waardoor het een van de hoogtepunten van het zeilseizoen in de regio is.

Al met al is de HT Race een evenement dat de zeilgemeenschap bij elkaar brengt, het lokale maritieme erfgoed viert en een spannende zeilervaring biedt aan de deelnemers.

Gegevens

Begin:
20 juni, 2024
Einde:
21 juni, 2024
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.htrace.nl/

Overige informatie

Wedstrijdklassen
ORC, Eenheidsklassen, Ongemeten, Platbodem

Locatie

Harlingen
Noordergrachtswal 34
Harlingen, 8861 SK
+ Google Maps

Indien uw zeilevenement nog niet opgenomen is in onze zeilkalender, dan is contact opnemen met ons de snelste en meest efficiënte manier om zeilwedstrijden toe te voegen. Ook lezingen en andere evenementen over wedstrijdzeilen zijn van harte welkom.

ClubRacer. Elke dag zeilnieuws. Mis niks!

Selecteer lijst(en):

© ClubRacer 2023. Op alle ClubRacer zeilnieuws en media rust uiteraard copyright. Een link plaatsen naar een bericht mag altijd. Wil je een bericht, afbeelding of video gebruiken, contacteer ons.

ClubRacer gebruikt de SEO diensten van online marketingbureau Lucky Cookie.

Adblock Detected

Steun ons alstublieft door uw AdBlocker extensie van uw browsers uit te schakelen voor onze website.