Laden Evenementen

« Alle Evenementen

YSY Ronde om Noord-Holland

21 juni - 22 juni

YSY Ronde om Noord-Holland

De YSY Ronde om Noord-Holland is een zeilevenement dat jaarlijks wordt georganiseerd en waarbij de deelnemers rond de provincie Noord-Holland zeilen. Het evenement is populair bij zeilliefhebbers en biedt een unieke kans om de veelzijdige wateren van de regio te verkennen, waaronder IJsselmeer, Waddenzee en Noordzee.

De race wordt georganiseerd door de Yachtclub Seaport Ymuiden (YSY) en is een uitdagend zeilevenement vanwege de variërende omstandigheden en wateren waar de zeilers doorheen varen. De Ronde om Noord-Holland heeft onderdelen die zowel overdag als ’s nachts plaatsvinden, wat een extra uitdaging en ervaring biedt aan de deelnemers.

De route begint meestal in IJmuiden, gaat vervolgens door het IJsselmeer, over de Waddenzee, en eindigt na een passage door de sluizen weer in IJmuiden. Dit evenement is niet alleen een sportieve uitdaging maar ook een gezellig samen zijn van zeilenthousiastelingen. Vaak wordt de race gekenmerkt door een sterke gevoel van gemeenschap en camaraderie onder de deelnemers.

De YSY Ronde om Noord-Holland is niet alleen een test van zeilvaardigheid, maar biedt ook een kans om te genieten van de prachtige natuur en het maritieme erfgoed van de regio Noord-Holland. Elk jaar kijken deelnemers en toeschouwers uit naar dit evenement als een hoogtepunt op de zeilkalender in de regio.

Gegevens

Begin:
21 juni
Einde:
22 juni
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://rondeomnoordholland.nl/

Organisator

Vereniging YSY
E-mail
ronde@ysy.nl

Overige informatie

Wedstrijdklassen
ORC, Doublehanded, Ongemeten

Locatie

IJmuiden
Kennemerboulevard 540
IJmuiden, 1976 EM Nederland
+ Google Maps

Indien uw zeilevenement nog niet opgenomen is in onze zeilkalender, dan is contact opnemen met ons de snelste en meest efficiënte manier om zeilwedstrijden toe te voegen. Ook lezingen en andere evenementen over wedstrijdzeilen zijn van harte welkom.

ClubRacer. Elke dag zeilnieuws. Mis niks!

Selecteer lijst(en):

© ClubRacer 2023. Op alle ClubRacer zeilnieuws en media rust uiteraard copyright. Een link plaatsen naar een bericht mag altijd. Wil je een bericht, afbeelding of video gebruiken, contacteer ons.

ClubRacer gebruikt de SEO diensten van online marketingbureau Lucky Cookie.

Adblock Detected

Steun ons alstublieft door uw AdBlocker extensie van uw browsers uit te schakelen voor onze website.