Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Open Dutch Skiff Trophy

5 oktober - 6 oktober

Open Dutch Skiff Trophy

Het eerste weekend van oktober transformeert het Grevelingenmeer bij Bruinisse in het toneel van de Open Dutch Skiff Trophy, een niet te missen evenement voor liefhebbers van high performance zeilen. Met de start op zaterdag om 12.00 uur en zondag om 10.30 uur belooft dit weekend vol actie te zitten. Zeilers in diverse skiff klassen, bekend om hun snelheid en behendigheid dankzij de gennaker en trapeze, zullen strijden om de eer in zowel open als eenheidsklassen, zoals de Musto, RS100, RS700, 49er, 49erFX, RS800, ISO, RS Aero en RS500.

De races worden gevaren op handicap, wat een eerlijke competitie waarborgt tussen de verschillende boten. Dit internationale evenement verwelkomt zeilers uit heel Europa, met een verwacht aantal van 60 boten op het water.

Naast de intensieve competitie biedt het weekend ook ruimte voor sociale activiteiten. Op zaterdagavond is er een captains diner, een perfect moment voor deelnemers om te ontspannen en ervaringen uit te wisselen na een dag vol races. Deze combinatie van sportiviteit en gezelligheid maakt de Open Dutch Skiff Trophy tot een unieke ervaring voor zowel deelnemers als toeschouwers.

Deelnemers worden herinnerd aan de inschrijvingskosten van €50 voor singlehanders en €60 voor doublehanders, met de mogelijkheid om voor €17,50 te reserveren voor het diner.

Gegevens

Begin:
5 oktober
Einde:
6 oktober
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Jachthaven Bruinisse
Jachthavenweg 74
Bruinisse, 4311 NC Nederland
+ Google Maps

Overige informatie

Wedstrijdklassen
Eenheidsklassen

Indien uw zeilevenement nog niet opgenomen is in onze zeilkalender, dan is contact opnemen met ons de snelste en meest efficiënte manier om zeilwedstrijden toe te voegen. Ook lezingen en andere evenementen over wedstrijdzeilen zijn van harte welkom.

ClubRacer. Elke dag zeilnieuws. Mis niks!

Selecteer lijst(en):

© ClubRacer 2023. Op alle ClubRacer zeilnieuws en media rust uiteraard copyright. Een link plaatsen naar een bericht mag altijd. Wil je een bericht, afbeelding of video gebruiken, contacteer ons.

ClubRacer gebruikt de SEO diensten van online marketingbureau Lucky Cookie.

Adblock Detected

Steun ons alstublieft door uw AdBlocker extensie van uw browsers uit te schakelen voor onze website.