Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Optispring

6 april - 7 april

Optispring regatta

De Optispring zeilwedstrijd is een internationale zeilregatta voor de Optimist klasse. Deze jaarlijkse zeilwedstrijd trekt jonge zeilers uit verschillende landen aan en wordt georganiseerd door de Optimist Club Nederland (OCN) in samenwerking met de Dinghy Optimist Class Belgium (DOCB). De regatta vindt plaats bij Marina Port Zélande in Nederland. Het evenement staat bekend om zijn competitieve sfeer en dient als een belangrijk moment voor jonge zeilers om hun vaardigheden te meten met leeftijdsgenoten uit andere landen.

Voorbeelden van recente Optispring evenementen zijn de edities van 2023 en 2024, die respectievelijk plaatsvonden van 1 tot 2 april 2023 en gepland staan voor 6 tot 7 april 2024​.

Deze wedstrijden bieden een platform voor jonge zeilers om hun zeilvaardigheden te ontwikkelen en ervaring op te doen in internationale wedstrijden, wat cruciaal is voor hun groei en ontwikkeling in de zeilsport.

Voor meer informatie over de Optispring wedstrijd, kun je de websites van de International Optimist Dinghy Association, Optimist Club Nederland, of de Belgische Optimist Class (DOCB) bezoeken.

Gegevens

Begin:
6 april
Einde:
7 april
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Site:
https://www.optimist.be/

Organisator

Royal Yacht Club van België
E-mail
rycb@rycb.be

Overige informatie

Wedstrijdklassen
Eenheidsklassen

Locatie

Marina Port Zelande
Kabbelaarsbank
Ouddorp, 3253 ME Nederland
+ Google Maps

Indien uw zeilevenement nog niet opgenomen is in onze zeilkalender, dan is contact opnemen met ons de snelste en meest efficiënte manier om zeilwedstrijden toe te voegen. Ook lezingen en andere evenementen over wedstrijdzeilen zijn van harte welkom.

ClubRacer. Elke dag zeilnieuws. Mis niks!

Selecteer lijst(en):

© ClubRacer 2023. Op alle ClubRacer zeilnieuws en media rust uiteraard copyright. Een link plaatsen naar een bericht mag altijd. Wil je een bericht, afbeelding of video gebruiken, contacteer ons.

ClubRacer gebruikt de SEO diensten van online marketingbureau Lucky Cookie.

Adblock Detected

Steun ons alstublieft door uw AdBlocker extensie van uw browsers uit te schakelen voor onze website.