Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

50 Mijl Doublehanded

20 april

50 mijl doublehanded

De 50 Mijl Doublehanded zeilwedstrijd is een jaarlijks terugkerend evenement dat met rood omcirkeld staat in de kalender van vele doublehanded zeilers in Nederland. Dit sportief evenement trekt ervaren zeilers aan die de unieke uitdaging aangaan om in duo’s een uitdagend parcours van 50 mijl te voltooien. De race vindt plaats op de wateren van het IJsselmeer.

Dit jaarlijkse evenement staat bekend om de sterke onderlinge competitie en vriendschappen die het opbouwt onder de deelnemers. De race draait om samenwerking, strategisch inzicht en uiteraard, uitstekende zeilvaardigheden. Met een breed scala aan deelnemende jachten, variërend in grootte en ontwerp, wordt de wedstrijd elk jaar weer een kleurrijk spektakel dat zowel de deelnemers als toeschouwers inspireert.

De 50 Mijl Doublehanded is niet alleen een fysieke en mentale uitdaging, maar benadrukt ook de essentie van zeilen – de connectie met de natuur, het water en de wind. De deelnemers kunnen zich verheugen op een onvergetelijke ervaring waarbij ze hun grenzen kunnen verleggen en tegelijkertijd kunnen genieten van het prachtige landschap van het IJsselmeer, als ze er tijd voor hebben :)

Een extra uitdaging in 2024 is dat de 50 Mijl ook het Open Nederlands Kampioenschappen Doublehanded zeilen inhoudt.

Op onze website, ClubRacer, zullen wij in de aanloop naar de 50 Mijl Doublehanded verdere details en informatie delen over de inschrijving, de voorbereiding en natuurlijk de race zelf.

Gegevens

Datum:
20 april
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://50mijl.nl/

Organisator

WSV Lelystadhaven

Overige informatie

Wedstrijdklassen
Doublehanded

Locatie

Lelystad
Oostvaardersdijk 59A
Lelystad, 8244 PB Nederland
+ Google Maps

Indien uw zeilevenement nog niet opgenomen is in onze zeilkalender, dan is contact opnemen met ons de snelste en meest efficiënte manier om zeilwedstrijden toe te voegen. Ook lezingen en andere evenementen over wedstrijdzeilen zijn van harte welkom.

ClubRacer. Elke dag zeilnieuws. Mis niks!

Selecteer lijst(en):

© ClubRacer 2023. Op alle ClubRacer zeilnieuws en media rust uiteraard copyright. Een link plaatsen naar een bericht mag altijd. Wil je een bericht, afbeelding of video gebruiken, contacteer ons.

ClubRacer gebruikt de SEO diensten van online marketingbureau Lucky Cookie.

Adblock Detected

Steun ons alstublieft door uw AdBlocker extensie van uw browsers uit te schakelen voor onze website.