Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zeeland Regatta

5 juli - 7 juli

Zeeland Regatta

Zeeland Regatta: Een jaarlijkse zeilsensatie voor eenheidsklassen

In de schilderachtige wateren van Zeeland vindt jaarlijks een zeilevenement plaats dat op de kalender van elke fervente zeiler zou moeten staan. De Zeeland Regatta is het ‘must do’ zeilevenement voor eenheidsklassen en belooft een competitief en plezierig weekend voor zeilers, hun coaches en supporters.

De regatta nodigt verschillende eenheidsklassen uit, waaronder de 29-er, Cadet, ILCA 4, ILCA 6, ILCA 7, Optimist, RS Feva, RS 500, RS Aero, Snipe, Splash Blue, Yngling en Contender. Met deze brede scala aan klassen, zorgt het evenement voor een divers en inclusief competitieveld, waardoor zeilers van verschillende niveaus en leeftijden de kans krijgen om deel te nemen.

Zeeland Regatta staat bekend om zijn uitstekend georganiseerde wedstrijden, die plaatsvinden op het uitdagende en pittoreske zeilwater van Zeeland. Het is niet alleen de sportieve uitdaging die zeilers en hun teams naar dit evenement trekt, maar ook het gezellige walprogramma. Dit zorgt voor een ideale balans tussen competitie en recreatie, te midden van een adembenemende omgeving.

Bij de Zeeland Regatta draait alles om de zeilers, coaches en hun supporters. De organisatie streeft ernaar om een goed georganiseerd en memorabel evenement te creëren. Naast de strakke races op het water, is er ook voldoende tijd gepland voor deelnemers en bezoekers om samen te zijn, plezier te maken en de prachtige omgeving van Zeeland te verkennen.

Dit evenement symboliseert de levendige zeilgemeenschap in Zeeland en is een perfecte gelegenheid om de sport, de competitie en de camaraderie die daarbij hoort, te vieren. De Zeeland Regatta is meer dan alleen een race; het is een viering van de zeilcultuur in een van de mooiste zeilbestemmingen van Nederland.

Gegevens

Begin:
5 juli
Einde:
7 juli
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://zeelandregatta.eu/

Organisator

WV Arne

Overige informatie

Wedstrijdklassen
Eenheidsklassen

Locatie

Veere
Polredijk 13
Veere, 4351 RT Nederland
+ Google Maps

Indien uw zeilevenement nog niet opgenomen is in onze zeilkalender, dan is contact opnemen met ons de snelste en meest efficiënte manier om zeilwedstrijden toe te voegen. Ook lezingen en andere evenementen over wedstrijdzeilen zijn van harte welkom.

ClubRacer. Elke dag zeilnieuws. Mis niks!

Selecteer lijst(en):

© ClubRacer 2023. Op alle ClubRacer zeilnieuws en media rust uiteraard copyright. Een link plaatsen naar een bericht mag altijd. Wil je een bericht, afbeelding of video gebruiken, contacteer ons.

ClubRacer gebruikt de SEO diensten van online marketingbureau Lucky Cookie.

Adblock Detected

Steun ons alstublieft door uw AdBlocker extensie van uw browsers uit te schakelen voor onze website.