Deltaweekend 2019 inschrijvingen zijn geopend

Deltaweekend inschrijven

De Deltaweekend inschrijvingen zijn geopend. Inschrijven voor de 49e Deltaweekend kan geheel via het Manage2Sail (M2S) inschrijfformulier op hun website. Ook de Notice of Race is inmiddels beschikbaar met daarin alle informatie voor potentiële deelnemers.

Bij het inschrijven kunt u  ook meteen intekenen voor de gezellige BBQ op vrijdag en het heerlijke buffet op zaterdag dat we dit jaar voor de deelnemers organiseren. Voor de maaltijden kan ook later worden ingetekend. Tijdens het buffet op zaterdag worden videobeelden getoond van de reeds gezeilde wedstrijden.

Vrijwel elke zeiler kan bij het Deltaweekend terecht, van sterk competitief tot meer recreatief. Inschrijven kan in de IRC, IRC, ORC double handed, de Rond- en Platbodemklassen en eenheidsklassen zoals de J80 en de J24. Ook ongemeten  jachten en voor onze Belgische zeilvrienden CR geregistreerde jachten zijn welkom!

Het gezellige Colijnsplaat zal zich weer van zijn beste kant laten zien waarbij de vissershaven wordt omgebouwd tot regatta-haven, zodat alle zeilers bij elkaar zitten tijdens het Deltaweekend.

Korting voor early birds

Als u voor 1 mei intekent, krijgt u 10% korting. Wacht dus niet langer  en schrijf vandaag nog in via de website van het Deltaweekend, klik hier

ClubRacer mediapartner

Ook dit jaar is ClubRacer mediapartner en voorziet zij de deelnemers van veel actie video's en verslaggeving vanop het wedstrijdwater.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: