Flevorace 2021 geannuleerd

Flevorace

Ondanks alle inzet en promotie via verschillende mediakanalen zijn er helaas niet voldoende inschrijvingen om de Flevorace van 2021 door te kunnen laten gaan. De organisatie van de Flevorace heeft beslist om de wedstrijd te annuleren in 2021.

Robin de Jong van de Flevorace beschrijft het zo:

"Tot onze spijt hebben we de Flevorace 2021 moeten annuleren.
We hebben, ondanks herinneringen te weinig inschrijvingen ontvangen om het evenement door te laten gaan.
Dit betreuren we zeer. We waren vergevorderd in de voorbereidingen. Bestelde zaken en reserveringen zijn afgezegd en de deelnemers en onze vrijwilligers hebben inmiddels bericht ontvangen.
De Flevorace is een prachtig evenement dat de KNZ&RV al meer dan 75 jaar met veel plezier voor zeilers organiseert.

Onder het afnemende aantal inschrijvers liggen mogelijk verschillende oorzaken. Het lijkt ook een landelijke trend dat de interesse in wedstrijdzeilen lijkt af te nemen.  De komende tijd zullen wij via enquête en interviews met (oud) deelnemers en andere betrokkenen onderzoeken wat hen tegenhoudt om aan ons evenement deel te nemen.

Op basis hiervan zullen wij maatregelen nemen, ons evenement aanpassen en - als nodig- opnieuw uitvinden. Zodat wij in 2022 weer een mooi veld op de Flevorace mogen verwelkomen."

https://www.flevorace.nl/

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: