Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stellendam Regatta

20 april - 21 april

Stellendam Regatta

De Stellendam Regatta, voor vele zeilers de seizoensopener in diverse zeilklassen, viert al meer dan 15 jaar zijn bestaan. Deze zeilwedstrijd, gehouden in april op het Haringvliet bij Marina Stellendam, markeert niet alleen het begin van het zeilseizoen, maar is ook uitgegroeid tot een feestelijke seizoensopening. Zeilers uit de ORC, IRC en verschillende eenheidsklassen verzamelen zich hier jaarlijks na een winterpauze.

Het traditionele feest, dat de Stellendam Regatta kenmerkt, is inmiddels spreekwoordelijk geworden. Met zijn gebakken vis, vers uit de eigen haven, en de levendige combinatie van gezelligheid en muziek, biedt dit evenement een unieke atmosfeer die zowel zeilers als bezoekers aantrekt en verbindt.

Gegevens

Begin:
20 april
Einde:
21 april
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://stellendammedemblikregatta.nl/stellendam/

Organisator

Holland Regatta Club

Overige informatie

Wedstrijdklassen
ORC, IRC, Eenheidsklassen, Sportboten

Locatie

Marina Stellendam
Deltahaven
Stellendam, 3251 LC Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Indien uw zeilevenement nog niet opgenomen is in onze zeilkalender, dan is contact opnemen met ons de snelste en meest efficiënte manier om zeilwedstrijden toe te voegen. Ook lezingen en andere evenementen over wedstrijdzeilen zijn van harte welkom.

ClubRacer. Elke dag zeilnieuws. Mis niks!

Selecteer lijst(en):

© ClubRacer 2023. Op alle ClubRacer zeilnieuws en media rust uiteraard copyright. Een link plaatsen naar een bericht mag altijd. Wil je een bericht, afbeelding of video gebruiken, contacteer ons.

ClubRacer gebruikt de SEO diensten van online marketingbureau Lucky Cookie.

Adblock Detected

Steun ons alstublieft door uw AdBlocker extensie van uw browsers uit te schakelen voor onze website.