Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Brouwse Classics Regatta

5 juli - 7 juli

Brouwse Classics Regatta

De Brouwse Classics Regatta (BCR) 2024 belooft opnieuw een spectaculair evenement te worden in de wereld van klassieke zeilwedstrijden. Georganiseerd door Watersportvereniging Brouwershaven, brengt deze bijzondere regatta eens in de twee jaar liefhebbers van scherpe klassieke jachten en gaffelgetuigde schepen samen in de prachtige wateren van de Grevelingen in Zeeland. Van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli 2024 zullen de deelnemers uit binnen- en buitenland hun zeilkunsten en prachtig onderhouden schepen tonen in een strijd die zowel op het water als aan wal een diepe indruk achterlaat.

Overdag zullen schippers en bemanning hun vaardigheden en teamwork tot het uiterste drijven, vechtend voor elke seconde winst bij de finishlijn in de hoop op eeuwige roem binnen de gemeenschap van klassieke zeilvaart.

’s Avonds laat de regatta haar andere gezicht zien, wanneer deelnemers en toeschouwers samenkomen voor een ontspannen en gezellig walprogramma, georganiseerd door de toegewijde vrijwilligers van de Watersportvereniging Brouwershaven.

De Brouwse Classics Regatta biedt een perfecte balans tussen competitieve zeilsport en sociale samenhorigheid, waarbij de liefde voor de zeiltraditie en de gemeenschapszin centraal staan. Mis deze kans niet om deel uit te maken van de Brouwse Classics Regatta 2024 en getuige te zijn van de pracht en praal van klassiek zeilen op zijn best.

Gegevens

Begin:
5 juli
Einde:
7 juli
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Overige informatie

Wedstrijdklassen
Ongemeten

Locatie

Brouwershaven
Haven zuidzijde
Brouwershaven, 4318 AJ Nederland
+ Google Maps

Indien uw zeilevenement nog niet opgenomen is in onze zeilkalender, dan is contact opnemen met ons de snelste en meest efficiënte manier om zeilwedstrijden toe te voegen. Ook lezingen en andere evenementen over wedstrijdzeilen zijn van harte welkom.

ClubRacer. Elke dag zeilnieuws. Mis niks!

Selecteer lijst(en):

© ClubRacer 2023. Op alle ClubRacer zeilnieuws en media rust uiteraard copyright. Een link plaatsen naar een bericht mag altijd. Wil je een bericht, afbeelding of video gebruiken, contacteer ons.

ClubRacer gebruikt de SEO diensten van online marketingbureau Lucky Cookie.

Adblock Detected

Steun ons alstublieft door uw AdBlocker extensie van uw browsers uit te schakelen voor onze website.