Tall Ship Bark Europa lanceert online 'Equator Challenge' voor fans en volgers

Tall Ship Bark Europa

Vanaf zaterdagochtend 25 april om 09:00 kunnen fans en volgers van Tall Ship Bark EUROPA deelnemen aan de online 'Equator Challenge', het evenement is te vinden op de Facebook pagina van de EUROPA. 

Met informatie over de huidige positie van het schip, de weersomstandigheden en tips en tricks van kapitein Klaas Gaastra kunnen deelnemers berekenen wanneer het schip de evenaar zal passeren.

In een speciale videoboodschap nodigt de kapitein, namens Rederij Bark EUROPA, iedereen uit om mee te doen: 

"Het is echt ongelooflijk hoeveel mensen het schip en haar crew volgen tijdens deze unieke reis naar thuishaven Den Haag. De bemanning aan boord neemt echt de tijd voor het schrijven van mooie blogs en het delen van foto's. Het lijkt een welkome afleiding in deze tijd om de avonturen op de oceaan mee te beleven. Om de volgers nog meer bij de reis te betrekken hebben we drie online challenges bedacht, waarvan de eerste nu online staat. Iedereen kan vanaf nu gaan rekenen en mij vragen stellen."

Tot dinsdag kunnen de antwoorden gedeeld worden via het Facebook Evenement.

Lees ook: Bemanning zeilt Europa wegens coronavirus 9000 zeemijlen non-stop naar thuishaven Den Haag

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: