Enkhuizen Sportboat Cup 2020

Enkhuizen Sportboat Cup

Op 12 en 13 september 2020 organiseert de EWVA (Enkhuizer Watersport Vereniging Almere) wederom de Enkhuizen Sportboat Cup. Ondanks de korte voorbereiding belooft het een top evenement te worden: diverse one-design klassen hebben al bevestigd te komen (Maxfun 25, J80, Fareast 28r, ORC sportboten).

We zijn nog met meerdere klassen bezig en verwachten tussen de 35 en 50 deelnemende boten!

We hebben nauw contact met Paul Gladdines, organisator van het ONK ORC sportboats tijdens de Oktoberraces in Medemblik. Beide evenementen kunnen elkaar prachtig versterken met de 'dubbel' op het IJsselmeer.

Meer info: https://www.ewva.nl/regatta-centrum/enkhuizen-sportboat-cup/

Tekst: Vester Knibbe

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: