Enkhuizen Sportboatcup 2021 verwacht 60 tot 70 boten

Enkhuizen Sportboatcup

De Enkhuizen Sportboatcup 2021 gaat dit jaar gewoon door en als het aan de organisatie ligt wordt deze groter dan ooit. Men verwacht 60 tot 70 boten. Nieuw dit jaar zijn twee wedstrijdbanen: één voor de asymmetrische spi's en één voor de symmetrische, kwestie dat ze mekaar niet in de weg zeilen.

Bevestigde deelname in de volgende klassen:

Maxfun 25, SB20, J22, J80, Yngling, Etchells, Fareast 28r en ORC sportboats.

Bovendien vaart de J80 klasse zijn Nederlands Kampioenschap tijdens de Sportboatcup.

De organisatie verwacht tussen de 60 en 70(!) boten, een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar.

  • Datum: 11-12 september
  • Locatie: Compagnieshaven Enkhuizen
  • Vereniging: EWVA Enkhuizen

Inschrijven via manage2sail.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: