Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Limburg Dragon Cup

13 oktober, 2023 - 15 oktober, 2023

Limburg Dragon Cup

Welkom bij de Noord Limburg Maas Zeilclub, de trotse gastheer van de Limburg Dragon Cup voor de vijfde keer. Gelegen in Kinrooi, België, zijn we verheugd om de 5e editie van de Limburg Dragon Cup te huisvesten en we hopen dat vele deelnemers en hun families de weg naar dit evenement zullen vinden.

Onze locatie beschikt over een van de grootste beschikbare binnenzeillocaties in België en biedt naast zeilen ook uitstekende mogelijkheden voor allerlei vrijetijdsbestedingen, sightseeing en last but not least uitstekende gastronomie.

Met grote winkelcentra zoals Maasmechelen Village, Roermond Outlet Center en steden zoals Hasselt en Maastricht binnen handbereik, zijn er voldoende opties voor degenen die niet zeilen.

Praktische Informatie

Registratie: De registratiebalie is open vanaf vrijdag 14 oktober vanaf 10:00 uur.

Wedstrijdschema: De wedstrijden beginnen op zaterdag 15 oktober om 11:00 uur. Het volledige wedstrijdschema zal bij registratie worden verstrekt.

Faciliteiten: Er zijn kleedkamers, douches en toiletten beschikbaar voor de deelnemers. Er is ook een restaurant en bar op het terrein.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en wensen u een spannende en plezierige ervaring bij de Limburg Dragon Cup 2023!

Gegevens

Begin:
13 oktober, 2023
Einde:
15 oktober, 2023
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Site:
https://noordlimburgmaas.be/

Overige informatie

Wedstrijdklassen
Eenheidsklassen

Locatie

Jachthaven De Spaanjerd
Maasdijk 9
Kinrooi, 3640 België
+ Google Maps

Indien uw zeilevenement nog niet opgenomen is in onze zeilkalender, dan is contact opnemen met ons de snelste en meest efficiënte manier om zeilwedstrijden toe te voegen. Ook lezingen en andere evenementen over wedstrijdzeilen zijn van harte welkom.

ClubRacer. Elke dag zeilnieuws. Mis niks!

Selecteer lijst(en):

© ClubRacer 2023. Op alle ClubRacer zeilnieuws en media rust uiteraard copyright. Een link plaatsen naar een bericht mag altijd. Wil je een bericht, afbeelding of video gebruiken, contacteer ons.

ClubRacer gebruikt de SEO diensten van online marketingbureau Lucky Cookie.

Adblock Detected

Steun ons alstublieft door uw AdBlocker extensie van uw browsers uit te schakelen voor onze website.